Així hauria quedat la classificació de LaLiga Hypermotion sense els errors del VAR: els equips més beneficiats i els més perjudicats

Acabada la fase regular de LaLiga Hypermotion, jugades les 42 jornades corresponents, ‘Archivo VAR’ ha publicat la llista d’equips més beneficiats i més perjudicats pel VAR, pel videoarbitraje.

El Racing de Santander és l’equip més beneficiat de la Lliga Hypermotion amb un total de 5 punts

Segons aquesta pàgina especialitzada a analitzar les jugades que han passat per la sala VOR, el Racing de Santander es converteix en l’equips més ajudat del VAR per davant del Real Valladolid i l’ Eibar.

 

Per contra, el Real Oviedo és l’equip més perjudicat pel VAR amb 9 punts fins a la jornada 42.

Classificació de LaLiga Hypermotion sense errors del VAR

Finalment, així hauria quedat la classificació de LaLiga Hypermotion sense els errors del VAR. Els punts de cada equip són modificats sobre la base dels errors a favor o en contra; per a realitzar aquesta taula es té en compte els quatre supòsits fonamentals en els quals la tecnologia ha de fer acte de presència:

  • Gols anul·lats de manera errònia.
  • Gols validats de manera errònia.
  • Penals no assenyalats de manera errònia.
  • Penals assenyalats de manera errònia.

Tant les accions d’expulsió per vermella directa com les confusions d’identitat són suposats que no afecten de manera directa al marcador i per això no han estat valorats a l’hora de realitzar la classificació.