Nico Melamed: “Em vaig pel poc interès i l’actitud de l’Espanyol”

Nico Melamed reconeix a ‘Marca‘ que “esperava un altre tipus d’actitud, sensibilitat i tarannà envers la meva persona per part de l’Espanyol“. Segons el nou jugador de la UD Almería, “a l’Espanyol està passant alguna cosa i va més enllà de jugadors”.

L’exjugador del RCD Espanyol Nico Melamed ha concedit una extensa entrevista a ‘Marca‘ on el ja nou futbolista de la UD Almeria parla extensament de la que ha estat la seva última temporada al club blanc-i-blau, el perquè de la seva marxa i les seves expectatives al club indàlic. Melamed reconeix que “ha estat un any molt llarg, però ja em sento en pau, tranquil, orgullós… d’haver pogut deixar el club on mereix. I ara molt il·lusionat amb el nou projecte que em ve per davant”. Durant el curs, va haver de passar per quiròfan per solucionar una lesió en la seva espatlla, fet que reconeix “va ser el moment més dur i dolorós de la meva carrera. La paraula és dolor i per diversos motius. Primer físic, per la malaltia que ja venia de dos anys abans i va arribar un punt en què no podia donar més, no podia donar el cent per cent; després l’operació i el postoperatori, en què se sofreix per tornar al màxim nivell; també emocionalment, perquè no estava jugant ni ajudant; i psicològicament, per haver de suportar mentides sobre la meva lesió perquè jo l’única cosa que volia era ajudar l’equip. A quines mentides em refereixo?  Gent que no confiava que m’operava per a ajudar a l’equip, filtracions que deien que jo no renovava i pensava en altres coses ja quan el meu únic objectiu era ajudar. Aquest tipus de coses no m’agradaven, però callava i treballava per tornar a la gespa com més aviat millor.

Melamed: “Quan s’acosta el final del meu contracte m’espero una mica més per part del club”

Qüestionat Nico Melamed per si esperava una altra actitud del club quant a la seva renovació, reflexiona: “Bé, aquí cadascun vela pels seus interessos. Potser esperava un altre tipus d’actitud, sensibilitat, tarannà cap a la meva persona. Jo entenc que cadascun vela pels seus interessos. Vaig intentar donar el màxim, però una vegada vaig veure que era jo el que havia d’anar per darrere d’ells, vaig entendre que l’interès era menor i vaig començar a escoltar propostes i la que més em va agradar i estic molt il·lusionat és l’Almeria. Em va agradar el projecte que em van presentar”. La pregunta del milió és per què al final no va renovar amb l’Espanyol; Nico Melamed explica que “el primer que vull deixar molt clar és que jo a l’Espanyol el vull moltíssim, li dec molt. Però em vaig per dos motius. Primer, pel poc interès i actitud que mostra cap a la meva persona. Entenc la part econòmica del club perfectament, però jo en aquest moment sentia poc interès. I, segon, pel projecte i la proposta de l’Almeria”. “Em sentia feliç, volgut per l’afició que és el que somies. Em sentia orgullós de portar aquest dorsal, únic. Per això et dic que quan s’acosta el final del meu contracte m’espero una mica més per part de la direcció esportiva, del tarannà cap a mi. Entenc la part econòmica, i mai serà només per això, però quan no es demostra total interès o l’actitud no és tan positiva començo a escoltar altres ofertes i la que més em crida, i de la qual estic feliç, és la de l’Almería “, explica el futbolista que segueix el seu relat dels fets: “Jo rebo una proposta el passat estiu, espero uns mesos pensant que hi hauria una altra perquè la primera era molt feble. Sobre octubre crido al club i va preguntar què està passant. Em diuen que si jo no crido, ells igual ja no m’haguessin anomenat i això va tocar molt. A partir d’aquí, al gener començo a veure les diferents variants que tinc sobre la taula i és quan em decideixo per l’Almeria” . Preguntat directament per si esperava una mica més del director esportiu, Fran Garagarza, es limita a respondre que “cadascun vela pels seus interessos. La meva relació amb ell ha estat professional”. Melamed, que explica que “la propietat mai va tenir un acostament, va anar sempre a través del director esportiu i aquí es va resoldre tot.

Segons Melamed, “en l’Espanyol està passant alguna cosa i va més enllà de jugadors”

Nico Melamed aprofita aquesta entrevista per a enviar un missatge als aficionats de l’Espanyol: “Entenc la sorpresa dels aficionats. És el motor i l’amor del club. Li ho dec tot perquè han tingut un tracte excepcional. Entenc que xiulin quan salin rumors sobre que un jugador pot marxar, és part del futbol i de la vida. Jo els vull donar les gràcies per tots aquests anys, per com m’han tractat des del primer i fins a l’últim dia. Sense ells no hauria estat tan fàcil ser feliç al camp”: El de Castelldefels revela el fet que li va fer més mal aquest passat curs: “Sobretot durant la lesió, va ser complicat que la gent no cregués que ho estava fent tot per tornar al camp. Però era una cosa que podia passar i no afecta tant, tant… els puc entendre. No hi era d’acord, però podia passar. I, al final de temporada, sabia que el més important en aquest moment era ascendir, el meu cas quedava en un segon pla”. “És trist quan deixes casa teva, un club que t’ha donat tant. Després de 12 anys, el fet d’haver d’abandonar la Ciutat Esportiva, treballadors que veus diàriament… però, d’altra banda, tinc molta il·lusió, ganes i ambició d’iniciar un projecte nou com el de la UD Almería, d’ajudar-lo a pujar on ha d’estar. Si tanco la porta definitivament (al RCDE)?  La vida dona moltes voltes. El meu amor per l’Espanyol és enorme, li dec molt. Els jugadors van i venen. Potser el dia de demà… espero que la meva porta estigui sempre oberta” afirma un Melamed que envia un missatge clar: “A l’Espanyol està passant alguna cosa i va més enllà de jugadors. Han marxat futbolistes amb molt de talent, però també treballadors. I s’haurien de replantejar per quina gent amb tant de talent s’està marxant d’un club que aspira a punt”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *