Pròxima cimera Orta – Garagarza, segons Fernando Serrano, per a parlar de tres descartats del Sevilla, entre ells, l’ex de l’Espanyol Joan Jordán

Des de la capital andalusa Fernando Serrano, responsable de ‘Bombonera Isider’, apunta a la suposada celebració d’un cim entre els directors esportius del Sevilla i l’Espanyol, Víctor Orta i Fran Garagarza, per a abordar la situació de tres dels descartats del quadre sevillà, Joan Jordán, Óscar Rodríguez i Dmitrovic, amb especial interès en l’ex perico.

La situació de l’ex jugador de l’Espanyol Joan Jordán és una de les més incòmodes en l’estiu del Sevilla , ja que porta dies exercitant-se sabent que gaudirà ni un sol minut en pretemporada, en haver estat descartat. L’entitat sevillista considera que després de diversos cursos de rendiment irregular ha de sortir aquest mercat, alguna cosa que Orta ha arribat a reconèixer de manera pública. L’entorn del futbolista insisteix malgrat això que Joan Jordán complirà el seu contracte, i segueix sense presentar ofertes d’interès en les oficines del Sánchez Pizjuán mentre el club li busca sortida

Pel que respecta a Óscar Rodríguez, com explicàvem ahir diferents mitjans ja destacaven en les últimes hores que interessaria tant al Leganés com a l’Espanyol. Des que va arribar al club sevillista a penes ha jugat i les tres últimes temporades s’ha anat cedit al Getafe i al Celta de Vigo, amb una aportació quant a gols i assistències molt escàs. Un dels problemes és el seu alt salari; sempre que ha sortit a préstec el Sevilla va assumir una part important de la seva fitxa, i ara es desitja que surti per a poder alliberar-la a canvi d’obtenir la carta de llibertat.

Pel que respecta al meta Marko Dmitrovic, ja havia estat vinculat a l’Espanyol amb anterioritat; els sevillans no compten amb el porter i en les últimes hores fins i tot van donar llum verda a la sortida del serbi al Valladolid, però tot es va refredar durant les últimes hores a causa de l’elevat del seu salari. Dmitrovic finalitza el seu contracte al juny de 2025. Cal recordar que en el seu moment el director esportiu perico Fran Garagarza el va portar al seu Eibar. Format en l’Estrella Roja de Belgrad, on va arribar fins al primer equip, Dmitrovic va fitxar en 2012 pel Ujpest hongarès, on no va tenir continuïtat. Una temporada després va posar rumb al Charlton, on va estar una temporada gairebé en blanc. Va jugar cinc partits i va encaixar vuit gols. En 2015 va arribar en qualitat de cedit a l’AD Alcorcón, on sí que va aconseguir tenir continuïtat i es va fer amb la titularitat. A l’estiu de 2017 Garagarza se’l va emportar a la SD Eibar per gairebé 700 mil euros. Allí va estar quatre anys, fins que al juliol de 2021 s’oficialitzava el seu fitxatge per quatre temporades pel Sevilla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *