No vindrà a l’Espanyol: Pedro Díaz tria al Rayo

Decepció al si de l‘Espanyol: Pedro Díaz, malgrat que l’acostament produït en els últims dies semblava haver donat avantatge al club perico en el seu intent d’incorporar-lo, ha acabat triant l’opció del Rayo Vallecano. El migcampista asturià, de 26 anys, que comptava amb una oferta en ferma de l’entitat blanc-i-blava, ha donat finalment el sí a l’entitat de Vallecas, a la qual arriba amb la carta de llibertat després de quedar desvinculat del Girondins de Bordeus en abandonar l’entitat francesa el futbol professional.

Espanyol i Rayo Vallecano han batallat fins a última hora per a emportar-se a Pedro Díaz, forjat en la pedrera de Mareo, que definitivament ha triat que el seu destí sigui Vallecas. L’entrenador del Rayo  Íñigo Pérez ha mantingut contacte permanent amb el futbolista, traslladant-li el seu interès a comptar amb ell la pròxima temporada, i aquesta insistència pot haver estat clau a acabar decantant la balança al seu favor malgrat que l’Espanyol , fins ahir, era el millor col·locat per a emportar-se al migcampista. Pedro Díaz, que havia descartat al Getafe com a possible destí i havia de triar entre Rayo i RCDE, volia en principi venir a l’Espanyol sabedor que tindria protagonisme i atret per la possibilitat de tornar a trobar-se amb José Gragera; a més, l’oferta del Rayo  no era excessivament superior a la blanc-i-blava -de fet, podria igualar-se amb la inclusió d’uns certs bonus- però la inflexibilitat de l’Espanyol en les condicions proposades i el poc feeling que hi ha hagut entre els negociadors blanc-i-blaus i els representants del futbolista han influït a l’hora d’acabar decantant la balança en favor de l’oferta rayista.

Recordem que quan l’Sporting va accedir a la venda de Pedro Díaz al Girondins per una mica més de dos milions d’euros, mantenint un 49% dels drets del futbolista en el cas d’un hipotètic traspàs posterior del jugador, davant la qual cosa el RCDE va denunciar no haver-se-li permès exercir el dret de tanteig sobre el futbolista. La Lliga va donar la raó a l’Espanyol i el club gijonés ha d’afrontar el pagament de dos milions d’euros, encara que la sentència està recorreguda davant la Justícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *