Avui a ‘La Grada Ràdio’: Alex Král i Irvin Cardona, els dos pròxims fitxatges de l’Espanyol?; Braithwaite i la possible compra del club

Dins de justamende tot just dues setmanes, el RCD Espanyol iniciarà la seva singladura per LaLiga EA Sports, un marge de temps en el qual ha de treballar-se encara en molts àmbits per a arribar amb garantían a aquesta data. D’una banda, encara falta polir detalls en el terreny esportiu, com va quedar demostrat ahir en la bitlla davant el Tolouse FC, ja que si bé a nivell defensiu s’està aprovant la pretemporada amb nota, no pot dir-se el mateix a nivell ofensiu; de totes maneres no poden demanar-se-li miracles a un Manolo González que encara continua esperant reforços en la zona de creació i d’atac. Una complicada tasca, reconeguem-ho, la que recau en Fran Garagarza, qui ha de gestionar de manera òptima el pressupost limitat per a aconseguir fitxatges que elevin el nivell actual de l’equip. Com hem explicat en ‘La Grada Online’ aquest dilluns, la voluntat de l’entitat és tancar dos fitxatges abans que acabi la setmana -hi ha una operació fins i tot més avançada que la d’Irvin Cardona, que podria ser la d’Alex Král, migcampista de l’Union Berlin.

El fracàs de l’operació Pedro Díaz

Com hem explicat en ‘La Grada Ràdio’, la voluntat de l’Espanyol és tancar aquesta mateixa setmana dos jugadors, un d’ells, Irvin Cardona. La voluntat del RCDE era que el segon anés Pedro Díaz, però l’operació ha quedat frustrada; malgrat tenir una oferta lleugerament superior del Llamp i una altra del Getafe, que va descartar, el migcampista asturià veia amb bons ulls venir a l’Espanyol, ser titular i retrobés amb el seu antic company i amic en l’Sporting José Gargera, però la veritat és que la part negociadora blanc-i-blava no ha estat capaç d’acabar de seduir a l’entorn del futbolista, acabant-se caient la incorporació com tantes altres opcions en els últims temps.

Braithwaite i la possible compra de l’Espanyol

Martin Braithwaite, després d’aterrar al Brasil per a jugar amb la samarreta del Gremio, enviava aquest passat dissabte un missatge a l’afició de l‘Espanyol que ha generat moltes expectatives; en concret, la seva frase “ara anem pel club” ha estat interpretada com una declaració d’intencions. La relació entre Braithwaite, que va ser ha estat citat per ‘Forbes’ després de crear empreses immobiliàries i altres iniciatives reeixides que han portat de diners les seves arques, i la direcció de l’Espanyol no és la millor i ara, el jugador de 33 anys podria acabar tornant, aquesta vegada com a propietari del club.

Braithwaite efectivament ha manifestat amb aquest missatge el desig de comprar el club, encara que cal veure fins a quin punt hi ha voluntat real de materialitzar-ho. El danès té capital i contactes per a aconseguir el finançament necessari per a tirar endavant l’operació; de fet, fa temps explicàvem que hi havia moviments del futbolista interessant-se en una possible compra, i que mantenia contactes amb empreses especialitzades en criptomonedes a aquest efecte.

Temps de tertúlia: la prima d’ascens de Ramis i la reunió amb el Real Madrid

En el temps de tertúlia, aquest dilluns hem comptat amb la visita de Luis Leirós, el conegut insider “Huracà Enveja”; Raúl Monje; i Asier Seco. Leirós ha explicat alguns dels detalls de com s’està movent l’Espanyol en el mercat, i per què s’ha acabat frustrant l’operació Pedro Díaz. Un detall que apunta també Leirós és que l’ex tècnic de l’Espanyol Luis Miguel Ramis acabarà cobrant la prima d’ascens, la qual cosa repercuteix també en el límit salarial. També explica el “insider” que per a avui està prevista la famosa reunió amb els responsables del Real Madrid per a avaluar la possibilitat de “pescar” algun reforç entre els canteranos blancs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *