Avui a ‘La Grada Ràdio’: Alex Král, que arriba aquesta tarda, està “super il·lussionat” per fitxar per l’Espanyol; al costat d’Irvin Cardona, suposen un salt de qualitat en la plantilla?

En menys dues setmanes, en tretze dies, el RCD Espanyol començarà a la seva marxa en LaLiga EA Sports. Durant aquest temps restant, l’equip té diversos aspectes per millorar per a assegurar-se d’estar en òptimes condicions per a l’inici de la competició davant el Real Valladolid. En l’àmbit esportiu, com es va evidenciar en l’amistós d’ahir contra el Tolouse FC, encara queden detalls per afinar; a pesar que la defensa ha mostrat un rendiment sòlid durant la pretemporada, l’atac no ha estat a l’altura. No obstant això, no se li poden demanar miracles a Manolo González, qui encara espera reforços tant en la zona de creació com en la davantera. Aquesta responsabilitat recau en Fran Garagarza, que batalla per a gestionar un pressupost limitat per a realitzar fitxatges que millorin significativament el nivell de l’equip.

Alex Král, en caure

Com hem explicat en ‘La Grada Ràdio’, l’espanyolisme està molt pendent de l’arribada aquesta setmana de dues incorporacions, que en principi han de ser els d’Alex Král i Irvin Cardona. En teoria, el volant txec del Union Berlin hauria d’arribar avui a Barcelona, però en teoria des del club ens traslladen que l’oficialitat no hauria de ser un fet encara aquesta jornada. Matteo Moretto avançava ahir que la cessió té un cost de 500.000 euros.

Segueix la negociació entre l’Espanyol i Irvin Cardona

Pel que respecta a Irvin Cardona, una pàgina d’informació sobre el Saint Ettiene afirmava que el futbolista esperava a ‘les Verts’, encara que des de l’entitat blanc-i-blava ens traslladen que es continua negociant amb el futbolista i no hi ha res que faci pensar que la idea d’incorporar-ho a la disciplina blanc-i-blava pugui caure.

L’Espanyol, a la cua de la despesa de mercat en Primera

En clau de mercat, durant el programa hem comentat el gràfic que publica ‘Marca’ i que mostra la classificació dels clubs de LaLiga EA Sports en relació a la despesa de mercat en la present finestra, i que deixa a l’Espanyol en la cua d’aquesta taula. 0 euros de moment, en una classificació en la qual de totes maneres s’evidencia la poca inversió que fins al moment s’està fent en el futbol d’elit espanyol.

Aprofundint en la figura d’Alex Král

Tornant a la figura d’Alex Král, un futbolista que com reflecteixen els resultats de la nostra enquesta del dia és un desconegut per a la majoria d’aficionats de l’Espanyol , que no acaben de tenir clar que amb ell i Cardona se de l’esperat salt de qualitat que necessita l’equip.

Per a conèixer millor a Král, a més de comprovar gràcies als percentils mostrats per Àlex Cobas que demostren que per a res podem esperar del txec un futbolista organitzador, malgrat tenir un perfil més dinàmic que el de José Gragera, hem tornat a comptar amb la presència de Matteo Moretto, de ‘Relleu’. El periodista ha explicat que “tinc la confirmació que arribarà avui; sé que està super il·lusionat, té moltes ganes de començar aquest repte, per a ell l’Espanyol és un equip gran, té ganes d’enfrontar-se amb els millors. Arriba a les 5 de la tarda, vola des del seu país, està tot fet. L’Espanyol està preparant l’anunci oficial”.

Sobre el cost del fitxatge, ha especificat: “M’han explicat que el RCDE paga el sou del jugador més al voltant d’aquests 500.000 euros, una mica menys en realitat per la cessió remunerada. Hi ha una opció de compra de gairebé tres milions a final de temporada. Depenent del rendiment del jugador pot executar-se aquesta opció, que cal negociar també amb el noi”. “Sé que l’Espanyol està darrere de Král des de fa un temps, el director esportiu el tenia en la seva agenda i al final pel que sé el club ha empès molt per a fitxar-lo, el Union Berlin ha anat canviant les seves condicions. Sabien perfectament que hi havia altres equips de Primera però el que més va empènyer va ser el Union Berlin, i el jugador va quedar convençut per això, perquè en l’Espanyol hi ha ganes de fitxar-lo”. També ha revelat Moretto que s’ha ofert un central europeu al club blanc-i-blau com una oportunitat de mercat, però està en un estat molt embrionari”.

Temps de tertúlia

En la recta final del programa, a més d’obrir telèfons per a conèixer com veuen els nostres oients el moment de l’Espanyol en aquest punt del mercat de fitxatges, hem comptat amb la visita d’Àngel Bergadà i Rafa Sagredo, que han comentat tots els temes que marquen l’actualitat blanc-i-blava.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *