OFICIAL: Alex Král, nou jugador de l’Espanyol

L’Espanyol ha fet ja oficial el fitxatge d‘Alex Král, després de l’acord aconseguit amb el Union Berlin perquè el migcampista jugui cedit aquesta temporada en el conjunt blanc-i-blau. Král, que ha superat la preceptiva revisió mèdica aquest dimecres a la Clínica Corachan, serà presentat la setmana vinent.

Qui és Alex Král, nou jugador de l’Espanyol?

Alex Král és com diem actualment propietat de l’Union Berlin. Al llarg de la seva carrera, ha representat a la selecció de la República Txeca en 39 ocasions i ha acumulat una valuosa experiència en clubs destacats com el Spartak de Moscou, el West Ham i, per descomptat, el propi equip berlinès. Král s’exerceix principalment com a migcampista defensiu, encara que també pot actuar com a central en la línia defensiva. La seva formació com a futbolista va començar en el FK Teplice, on va ascendir al primer equip en 2017.

En el mercat hivernal de 2019, Král va fitxar per l’Slavia de Praga, on va disputar 29 partits abans del seu trasllat a la fi d’agost al FC Spartak de Moscou a canvi de 12 milions d’euros. Aquesta transferència ho va convertir en la segona més cara d’un jugador txec a l’estranger en aquest moment. Després de dos anys a Moscou, Král es va unir al West Ham United.

El seu debut amb els ‘hammers’ va ser en la Copa de la Lliga contra el Manchester United; no obstant això, el seu debut en la lliga va haver d’esperar fins a finals d’any, quan va jugar els últims minuts en la victòria per 4-1 contra el Watford FC el 28 de desembre. Després d’expirar la seva cessió en el conjunt londinenc, l’Spartak de Moscou va anunciar que Král havia decidit suspendre el seu contracte fins al 30 de juny de 2023 per a unir-se a un altre equip. El 14 de juliol, Král es va incorporar al FC Schalke 04. En la temporada següent, aprofitant una mesura concedida per la FIFA a causa del conflicte bèl·lic entre Rússia i Ucraïna, va recalar en l’FC Union Berlin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *