Irvin Cardona serà jugador de l’Espanyol

Irvin Cardona serà en breu i si res es torça nou jugador de l’Espanyol. El club blanc-i-blau, que com us hem vingut explicant a ‘La Grada Ràdio’ ha continuat negociant aquests dies amb el club alemany malgrat haver incorporat a un altre davanter, Alejo Véliz, cedit pel Tottenham Hotspurs, espera poder anunciar el seu fitxatge aquest mateix cap de setmana. El jugador estarà en tot cas disponible per a l’inici de LaLiga a Valladolid si tota la documentació arriba a temps. El punt de discrepància que ha fet que es demorés l’acord final entre clubs ha estat l’opció de compra.

Qui és Irvin Cardona, el que està a punt de ser nou jugador de l’Espanyol?

Com indiquem Irvin Cardona pertany a l’Augsburg alemany malgrat haver jugat la temporada passada com cedit en el Saint-Étienne del seu país -té contracte en vigor fins a 2027- i ara, als seus acabats de complir 27 anys, tornarà a marxar cedit aquesta vegada al futbol espanyol al no comptar per al conjunt de la Bundesliga. La passada campanya va marcar un total de deu gols entre totes les competicions a França -quatre d’ells de cap- sent clau en l’ascens de l’equip a la Ligue 1. Futbolista polivalent que pot ocupar totes les posicions, tant com davanter referència com mitja punta, i també es desembolica en les bandes-.

Nascut a Nimes el 8 d’agost de 1997, el debut professional de Irvin Cardona professional va tenir lloc el 2 de febrer de 2017 en la ronda 32 de la Copa de França davant l’FC Chambly, per a fer el seu debut en la Lligui 10 dies després. Després d’ampliar el seu contracte fins a 2021 mascle seguidament cedit al Cercle Bruges KSV. A l’estiu de 2019 el Stade Brestois 29 va fer oficial el seu fitxatge per a les següents quatre temporades, encara que sis mesos abans de complir aquest període de temps, va marxar a Alemanya per a jugar a l’Augsburg . Allí va romandre un any abans de tornar a França al gener de 2024 per a jugar cedit en el Saint-Étienne, on com apuntàvem els seus gols van ser clau per al retorn de ‘Les verts’ a la Ligue 1.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *