FC Heidenheim 1846 – RCD Espanyol: Últim assaig

L’Espanyol s’afronta aquest dissabte el seu últim examen de pretemporada, enfrontant-se al FC Heidenheim a Alemanya. Un partit perquè important perquè suposa l’última oportunitat per a Manolo González de fer proves a poc més d’una setmana del començament de LaLiga EA Sports; en aquest sentit, podria revelar el possible onze titular que iniciarà la competició el pròxim 19 d’agost a Zorrilla davant el Real Valladolid.

El rival de l’Espanyol, el Heidenheim, un modest vingut a més

El Heidenhem, rival de l’Espanyol aquesta tarda, va viure la temporada passada el seu debut en la màxima categoria del futbol alemany, aconseguint un més que meritori vuitè lloc final assegurant així la seva participació en la UEFA Conference League aquesta temporada. No obstant això, l’equip dirigit per Frank Schmidt, que porta 17 anys en el càrrec i l’ha portat de la 5a divisió alemanya a la Bundesliga- l’equip ha sofert les baixes de les seves dues jugadors estrella: el davanter Tim Kleindienst, màxim golejador amb 12 punts la passada temporada, ara en el Borussia Monchengladbach, i el migcampista Jan-Niklas Beste, qui s’ha unit al Benfica portuguès. Els alemanys han guanyat tots els seus amistosos de pretmporada: 1-3 al Schwäbisch Hall; 4-0 al Normania Gmünd; 1-0 al Parma i 2-1 al Aris Limassol.

Última prova per a l’Espanyol abans de l’inici de LaLiga

Després d’enfrontar-se al Girona, Huesca, Tolouse i CE Sabadell, aquest viatge de l’Espanyol a Heidenheim representa una oportunitat per a avaluar l’estat de l’equip abans de l’inici de la Lliga en el seu retorn a Primera divisió. Fins al moment, sota la direcció de Manolo González, l’equip no ha conegut la derrota, sumant una victòria i tres empats en quatre partits. Un aspecte positiu és que únicament ha encaixat un gol, l’anotat pel conjunt arlequinat dimecres passat, encara que, d’altra banda, només ha anotat dos, i furs contra l’Huesca, un equip de Segona divisió, i el mateix Sabadell, de Segona RFEF. Un altre dels grans atractius de la trobada d’aquesta tarda és poder veure l’estrena dels dos últims fitxatges, el migcampista Alex Král i el davanter Alejo Véliz, que van ser oficialitzats fa a penes tres dies.

On veure en directe per TV l’FC Heidenheim – RCD Espanyol?

T’expliquem com veure el partit entre l’FC Heidenheim i RCD Espanyol: es podrà seguir per televisió en directe a través de ‘Esport3’. Alhora, el dol es podrà seguir a través del canal de Youtube de ‘La Grada i en el nostre canal de Twitch (https://www.twitch.tv/lagradaonline). Oferim la narració del partit des de la cabina de ràdio de l’estadi, a més d’altres continguts especials abans i després del partit. La narració del partit entre també pot escoltar-se des de RCE; aquesta emissora, que emet en el dial 106.9 FM, s’escolta també a través de la pàgina web de ‘La Grada’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *