Fran Garagarza: “Fins a la data, la paraula seria satisfacció en analitzar com va el mercat”

El director esportiu de l’Espanyol, Fran Garagarza, expressa en declaracions a ‘Mundo Deportivo’ la seva satisfacció amb el treball fet fins ara en el mercat de fitxatges d’estiu, destacant que, malgrat les limitacions econòmiques, han aconseguit reforçar la plantilla amb jugadors de perfil polivalent i provinents de clubs importants, molts d’ells internacionals: “Fins a la data, la paraula seria satisfacció en analitzar com va el mercat. Hem signat perfils de jugadors que hem anat treballant, hem convençut jugadors perquè vinguin a l’Espanyol per davant d’altres clubs, com ha estat en la majoria dels casos. A força d’insistir, de fer-los veure la importància que tindran, de fer partícip a l’entrenador d’aquesta posada a punt. Hem aconseguit fins i tot que algunes negociacions no es trenquin amb els seus clubs i que aconseguim arribar a un acord”.

Segons Garagarza, l’equip ha millorat respecte de la temporada anterior, la qual cosa és crucial per fer front als desafiaments de la Primera Divisió: “Tots venen de clubs importants, molts d’ells són internacionals, i per a mi són jugadors que fan aquest pas perquè entenem que millorem el que hi havia per fer front a una temporada exigent a Primera divisió”.

A més, segons Garagarza, encara estan oberts a la possibilitat de fer un últim fitxatge per a l’Espanyol abans del tancament del mercat, destacant la importància de continuar treballant i negociant dins dels marges econòmics disponibles. “Continuarem atents, evidentment, perquè és la nostra responsabilitat i el nostre deure. Sabem el que volem, els objectius treballats durant la temporada s’han de dur a terme a força de treballar, barallar, insistir, marcar el timing… i, sobretot, sabent que hi ha una situació econòmica que fa que tinguem un marge més ajustat. Però volem fer una virtut d’això”.

D’altra banda, el director esportiu de l’Espanyol, Fran Garagarza, també va parlar sobre la importància del primer partit de la temporada a l’RCDE Stadium, subratllant el fet de tornar a jugar, la qual cosa significa el retorn a la Primera Divisió. Va reconèixer la bona feina feta pel seu pròxim rival, la Real Sociedad els últims anys, considerant aquest club un referent al futbol: “Tornem a jugar a casa nostra i això, per sobre de tot, significa que tornem a jugar a Primera. Ens enfrontem a un club, la Real, que fa les coses molt bé els últims anys i no és casualitat. És un referent”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *