Les notes 1×1 dels jugadors del RCD Espanyol davant el Rayo Vallecano

L’1×1 del RCD Espanyol en el partit contra el Rayo Vallecano

L’1×1 del RCD Espanyol: les notes a l’actuació dels futbolistes blanc-i-blaus davant el Rayo Vallecano:

Joan García: 6 PRESENT

Ha perdut el mà a mà enfront d’Álvaro, però després ha realitzat quatre parades. La millor notícia és que segueix amb nosaltres.

Omar El Hilali: 6 COMPETIDOR

Álvaro ha amenaçat la seva esquena constantment, però ha aconseguit sortir ben parat.

Fernando Calero: 8 SEGUR

No ha pogut tallar la passada del gol del Rayo, però ha estat molt solvent en totes les accions posteriors. Ha acabat lesionat en un xoc dur.

Marash Kumbulla: 9 CONFIAT

Segur enrere i principal responsable de la sortida de pilota. Es nota que està amb confiança.

Brian Oliván: 7 PROVIDENCIAL

Ha corregit ràpidament una acció molt perillosa de De Frutos. Ha estat substituït al descans.

Jofre Carreras: 7 ASSISTENT

Ha corregut la banda mentre ha tingut benzina. Ha assistit amb gran encert Carlos Romero.

José Gragera: 5 CANSAT

En algunes accions ha estat superat pel centre del camp del Rayo, segurament pel cansament acumulat.

Alex Král: 7 COBERT

Els rivals han estat molt pendents d’ell, però ha agafat vol amb el pas dels minuts.

Carlos Romero: 10 COMPLET

Ha definit com un davanter i ha bloquejat un gol com ho faria un central. Decisiu en la victòria.

Javi Puado: 7 GENERADOR

No ha estat fi en els últims metres, però ha assumit la responsabilitat de generar joc. Ha deixat una gran passada en el primer gol.

Alejo Véliz: 10 HEROI

S’ha tret un pes de sobre i ha donat la victòria a l’equip amb un golàs en el descompte.

Álvaro Aguado: 6 OFENSIU

Amb la seva entrada el centre del camp ha millorat en la circulació de pilota.

Irvin Cardona: 5 PERDONAT

Encara que ha deixat detalls, ha fallat una ocasió clara. Per sort, aquesta acció ha acabat en gol de Véliz.

Álvaro Tejero: 5 APAGADA

No ha aconseguit entrar gaire en joc, encara que ha aportat una mica de frescor a la banda.

Walid Cheddira: 6 INTEL·LIGENT

Ha fallat una ocasió clara en un córner, però ha estat molt intel·ligent assistint Véliz.

Sergi Gómez: –

Manolo González: 8 ATREVIT

Ha arriscat amb un doble canvi al descans que ha donat els seus fruits i ha encertat mantenint Véliz sobre el camp. Ha tornat a intervenir amb èxit en el partit.