Manolo González: “No ens arriba per al que vull, però crec que pot ser un equip divertit i vertical”

El tècnic de l’Espanyol ha valorat la importància psicològica de la victòria davant el Rayo i ha afirmat que l’equip té molt a millorar.

L’Espanyol ha guanyat enfront del Rayo Vallecano el seu primer partit a Primera divisió sobre la botzina, amb gol d’Alejo Véliz en el minut 96, en un xoc frenètic.  Aquestes han estat les declaracions de Manolo González després de l’encontre:

Sobre la primera victòria de la temporada: “Ajuda molt tenint en compte la situació del club i d’on venim. Cal guanyar també per la confiança dels jugadors. Hem sofert molt, però el partit ha acabat de la millor manera possible”.

Sobre els canvis al descans: “Intento guanyar sempre. Eren canvis per tenir més la pilota. A Král li ha costat entrar i José no estava fi avui. Hem retardat Romero també. Volíem reestructurar l’equip i ha sortit bé”.

Sobre si el partit l’ha perdut el Rayo o guanyat l’Espanyol: “Hem fet mèrits per guanyar, però nosaltres hem tingut ocasions per guanyar abans del 90. S’ho han merescut i el mèrit és seu. Ara tenim dues setmanes abans del duel davant el Deportivo Alavés i treballarem la pressió, que ens està costant. Tenim millor equip que l’any passat, però ens costa més robar. Cal millorar en aquest aspecte”.

Sobre el factor psicològic: “Enguany el factor psicològic serà molt important, a part del futbolístic. Venim d’un any molt difícil i penso que cal ser positius. Les victòries ajuden a creure més i milloren l’ambient”.

Sobre Alejo Véliz: “El registre que ofereix Véliz no el teníem. Permet descarregar pilotes i llançar a jugadors de banda, permet jugar directe, ajuda a pilota parada… Alejo ens dona molts registres”.

Més de Véliz: “És important que marqui. El davanter viu del gol. És un noi amb un gran futur en el futbol europeu, però ha de passar aquest peatge de la joventut. Cada dia veurem un jugador millor”:

Sobre si l’equip pot competir: “Sí. Pot competir. Valladolid va ser un error i vam aprendre tots.  L’equip té molts registres bons i cal aprofitar-les perquè l’equip continuï creixent”.

Deures per a l’aturada de seleccions: “Cal millorar la sortida de pilota, millorar amb pilota i treure fora la por a fallar. Intentarem encadenar bons resultats que ens facin perdre aquesta por”.

Sobre començar perdent: “Estic molt satisfet de remuntar a un equip del nivell del Rayo. Era un partit complicat. La capacitat de l’equip per aixecar el resultat és el que més m’ha agradat”.

Sobre guanyar abans de l’aturada: “És important marxar guanyant. En l’àmbit mental, reforça el treball i reforça als jugadors. És important també per al públic, que en una temporada així és clau. Avui no han deixat d’animar. Ens donaran molt”.

Sobre la responsabilitat de l’entrenador en la victòria: “Tota la responsabilitat és de l’equip. Els que juguen són els jugadors. En el 2-1 van ells a per la pilota. Avui l’equip ha estat millor. Les contres, els córners, el convenciment a l’hora d’atacar… és cosa d’ells. Els pots dir mil coses, però si no les fan no hi ha res a fer”.

Sobre tenir ja tota la plantilla: “No ens arriba per al que vull, però crec que pot ser un equip divertit i vertical. No serà el que hi havia l’any passat. Serà un equip semblant al que vaig tenir a Badalona, molt vertical i molt dinàmic. Hi havia coses que es van veure en el filial que no es veuran i coses que es van veure que no es veuran”.

Sobre Calero: “No tinc notícies. Ho acabarem de mirar entre avui i el dilluns. Ha estat un cop, però que no sigui res. Per sort, Kumbulla i la resta estan a bon nivell, però que no sigui res”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *