Marash Kumbulla i Alex Král: llums i ombres en la participació internacional dels seleccionats de l’Espanyol

Els compromisos internacionals per als jugadors de l’Espanyol, Alex Král i Marash Kumbulla, van deixar una mescla de sensacions després de les seves respectives actuacions amb les seleccions de República Txeca i Albània. Tots dos van ser titulars, però les seves nits es van desenvolupar de manera molt distinta, amb Král experimentant una participació significativament més breu que Kumbulla, que va mostrar solidesa durant tota l’encontre.

Král: participació discreta i una derrota contundent

El migcampista Alex Král va començar de titular en el partit entre República Txeca i Geòrgia, que va acabar amb una dolorosa derrota per 4-1 per als d’Ivan Hasek. Král, que era citat per primera vegada des que el citat Hasek es fes càrrec de la selecció txeca, només va disputar els primers 45 minuts, sent substituït al descans per Lukas Kalvach, l’autor fet i fet de l’únic gol txec. La seva actuació va ser discreta, destacant per una correcta distribució de pilota i la seva capacitat per a participar en la creació, però amb unes certes llacunes quant a pèrdues i faltes. En total, Král va tenir 27 tocs de pilota i va completar 19 passis, 14 d’ells de manera correcta, incloent un clau que va mostrar la seva intenció de generar joc ofensiu. No obstant això, les seves 8 pèrdues de pilota i una targeta groga en el minut 38 van entelar el seu rendiment. Quan va ser reemplaçat, el marcador era desfavorable per 1-0, però la segona meitat va evidenciar les mancances de l’equip txec, que va acabar golejat per 4-1.

Kumbulla: ferm en defensa en la victòria d’Albània

Per part seva, el central Marash Kumbulla va viure una nit completament diferent. Titular amb Albània en la seva victòria per 1-2 enfront d’Ucraïna, el defensor de l’Espanyol va demostrar una notable seguretat en la rereguarda, sent part activa en la victòria del seu equip. Al llarg dels 90 minuts que va disputar, Kumbulla es va mostrar ferm, sense cometre errors i aportant en cada faceta defensiva. Els seus números més remarcables són aquests: va realitzar vuit rebutjos crucials, va guanyar tots els seus dols aeris (4 de 4), i va tenir èxit en el 100% dels seus dols en el sòl. A més, va aconseguir un 92% d’encert en les seves passades, la qual cosa va evidenciar la seva confiança en la sortida de la pilota i la seva capacitat per a mantenir la possessió de manera eficaç. A diferència de la seva etapa en l’Espanyol, on sol ser amonestat amb regularitat, aquesta vegada no va veure cap targeta, contribuint a una actuació impecable que li permet continuar consolidant-se com un baluard en la saga albanesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *