Álvaro Tejero: “El Madrid? Serà un partit molt complicat però tenim també les nostres armes i ganes de donar guerra”

El RCD Espanyol ha començat la temporada amb una renovada energia amb l’arribada de nombroses cares noves, una d’elles, la d’Álvaro Tejero. El madrileny, que va arribar al club català com l’únic fitxatge adquirit en propietat durant l’últim mercat d’estiu, s’ha convertit en una peça important per a l’equip. Tejero va tenir una destacada actuació en el recent encontre contra el Deportivo Alavés, on va brillar amb llum pròpia en proporcionar dues assistències de gol a Javi Puado, totes dues des d’una banda dreta que ha ajudat a dinamitzar. Aquestes accions no sols van ser crucials per a assegurar la victòria de l’Espanyol, sinó que també han elevat les expectatives entorn del seu rendiment en la present temporada. Com diem, el del Bernabéu serà un partit especial per a Tejero, que, després d’haver format part de les categories inferiors del club blanc, tornarà allà on va forjar els seus primers passos en el futbol: la seva carrera va començar en 2004, amb l’edat de 8 anys, jugant per al Club Unión Collado Villalba, però ja a l’any següent va ingressar en el Benjamí A del Real Madrid. Va anar progressant per totes les categories inferiors del club blanc fins que al desembre de 2015 va debutar amb el primer equip blanc en un partit de Copa del Rei davant el Cçadiz. El 26 d’abril de 2017 Zinedine Zidane, entrenador del Reial Madrid en aquella època, el va fer debutar en Primera Divisió en una victòria per 2 a 6 davant l’Esportiu de La Corunya.

En entrevista exclusiva amb Esports COPE, Álvaro Tejero ha compartit els seus pensaments sobre el pròxim dol, la seva adaptació a l’equip i com se sent sent una part integral de l’Espanyol en aquest nou capítol de la seva carrera professional. “Em sento bé, molt content, cada vegada més a gust, adaptant-me al club, a la ciutat i a l’equip, a poc a poc, tot necessita la seva adaptació però feliç”, ha explicat el futbolista perico: “Tot té un procés d’adaptació, cada vegada m’estic sentint més a gust amb els companys sobretot en el camp i amb el que demana l’entrenador, aquests últims partits s’està veient una mica el que volem. No vam tenir l’inici que esperàvem però el partit en el Wanda ens va venir molt bé mentalment per a seguir aquest ritme, abans de l’aturada amb la remuntada davant el Llamp davant la nostra gent i amb l’Alabès seguim amb aquestes bones sensacions i aquestes ganes de seguir aquí”.

Tejero s’ha desfet en elogis a l’entrenador de l’Espanyol Manolo González: “Ens transmet molt esperit i molt compromís, no es negocien el treball i el compromís, després podem fallar i tenir dies pitjors però això no es pot negociar i és l’important i el que ens dona per a treure punts”.

Tejero té clar que l’objectiu de l’Espanyol és aconseguir com més aviat millor: “Hem de centrar-nos en cada partit i al final d’any, posarem notes, però el nostre objectiu és la permanència i si pot ser l’abans i amb el menor sofriment possible, molt millor. És una competició llarga on travesses moments bons i dolents, ara és un moment bo i hem d’estendre’l el màxim possible per a treure punts. L’equip està treballant per a això”

Sobre el fet que hi hagi molts jugadors nous, i també molts cedits, reflexiona Tejero: “La direcció esportiva ha optat per tenir una plantilla així i hem vingut tots a sumar, és el que toca i ens estem adaptant bé, estem en un bon moment i hem de continuar estenent-lo. Qui m’ha sorprès? Tots, es parla molt de Král que ha encaixat molt bé, estic content amb tots, amb mi mateix i amb els quals ja estaven, que ens han acollit molt bé”.

Pel que respecta al partit davant el Real Madrid , destaca Álvaro Tejero: “Partit dificilíssim, amb les millors estrelles del món, necessitarem la màxima concentració, el màxim esforç de cadascun, i tenir aquest dia inspirat i intentar treure una cosa bona”. Al futbolista perico li pot tocar veure’s les cares amb Mbappé i Vinicius: “Qualsevol que et vingui és complicat, estan replets d’estrelles que són els millors del món i serà un partit molt complicat però tenim també les nostres armes i ganes de donar guerra, i crec que el farem. Cada partit és un món, ens centrem en el nostre i a fer les coses bé. Tant de bo tinguem el dissabte un dia inspirat, l’has de tenir i que ells no es trobin tan a gust. Són partits llarguíssims on t’exigeixen moltíssim però hem de centrar-nos en el que ens toca a nosaltres, a intentar fer el nostre partit, que ens surti bé i intentar puntuar aquí”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *