Alex Král, la nova estrella de l’Espanyol: “Puc imaginar-me sent aquí més temps”

Alex Král ha aconseguit en poc més d’un mes el que a molts jugadors els pren tota una temporada: conquistar a l’afició de l’Espanyol . El migcampista txec, cedit pel Union Berlín, ha trobat en el conjunt perico una llar futbolística, i no descarta que la seva aventura a Barcelona es prolongui més enllà del 30 de juny de 2025. “Puc imaginar-me sent aquí més temps”, admet el migcampista en una entrevista amb Mundo Deportivo.

Alex Král, feliç amb la seva adaptació a l’Espanyol

Král ha estat una de les grans sensacions d’aquesta temporada a LaLiga, adaptant-se ràpidament tant a l’equip com a l’exigent futbol espanyol. “Estic molt feliç. He jugat cinc partits, he anat amb la selecció… És cansat, però estic gaudint cada minut que estic jugant en l’Espanyol“, explica el jugador, que també destaca la qualitat humana dels seus companys: “M’he trobat amb gent meravellosa en el club. També els meus companys em van ajudar molt al principi”.

El bon acolliment que ha tingut en el vestuari i la ràpida connexió amb l’afició perica han facilitat la seva adaptació. “Aquí he tingut una de les meves millors benvingudes. I això em va ajudar molt”, afirma Král, qui ha menjat en el mateix plat tant amb els jugadors estrangers com amb futbolistes com Sergi Gómez.

Manolo González, clau en la seva integració a l’equip

A més, el tècnic Manolo González ha estat clau en la seva integració. “És una part molt important de tot això”, insisteix Král, elogiant a l’entrenador pel seu esforç per comunicar-se en anglès i espanyol. La fórmula ha donat resultats, ja que l’equip ha mostrat una evolució positiva en les últimes jornades.

Král no tanca la porta a seguir a l’Espanyol

Sobre el seu futur, Král es manté cautelós. Encara que es mostra obert a la possibilitat de quedar-se a l’Espanyol més enllà de la cessió, reconeix que “és una cosa entre clubs”. “Ara mateix sí que puc imaginar-me sent aquí més temps, però hi ha moltes negociacions: entre els clubs, amb mi… Queda lluny encara”, afegeix.

La clau per a guanyar a un Madrid al qual a sap el que és fer un gol

Quant al pròxim desafiament, el Real Madrid al Santiago Bernabéu, Král es mostra respectuós, però no intimidat. Coneix bé als blancs, als qui ja els va marcar en la Champions League la temporada passada. “Serà un partit molt difícil, però ja empatem amb l’Atlético. Tenen moltíssima qualitat en atac, però també algunes febleses defensives”, comenta.

Král també recalca la importància de fer un partit perfecte per a frenar a jugadors com Mbappé, Vinicius o Bellingham: “Fent-ho tot bé al 100%. Aquesta és la clau”.

El migcampista veu amb bons ulls un empat al Bernabéu, però deixa clar que l’Espanyol competirà fins al final. “Volem guanyar tots els partits, però cal ser realista. Treure un punt del Bernabéu seria molt bo”, conclou.

El seu desig en clau espanyolista per a aquesta temporada

Amb la seva mentalitat guanyadora i la seva ràpida integració en l’equip, Alex Král es perfila com un jugador clau en la lluita de l’Espanyol per la permanència. El seu desig per a aquesta temporada reflecteix el seu compromís amb el club al qual acaba d’arribar: “Que l’Espanyol estigui a Primera la pròxima temporada”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *