Manolo González confia en el triomf de l’Espanyol davant el Madrid: “Estic convençut que guanyarem al Bernabéu”

L’Espanyol s’enfronta aquest dissabte a un dels majors desafiaments de LaLiga 2024-25: la visita al Santiago Bernabéu per a mesurar-se contra el Real Madrid, vigent campió de la competició. Amb set punts en les primeres cinc jornades, l’equip blanc-i-blau arriba en una dinàmica positiva, després d’encadenar dues victòries consecutives, alguna cosa que no aconseguia des de febrer de 2023.

“Estic convençut que guanyarem al Bernabéu”, afirma amb seguretat Manolo González davant el Reial Madrid – Espanyol del dissabte

Manolo González, tècnic de l’Espanyol, es va mostrar optimista en una entrevista concedida a Radioestadio noche d’Onda Cero, on va deixar clara la seva convicció que el seu equip està preparat per a plantar cara a les merengues. “Estic convençut que guanyarem al Bernabéu“, va afirmar amb seguretat, insistint que “no anem allí de vacances ni d’excursió”: “Després l’hemeroteca em pintarà la cara o no però estic convençut que si fem bé les coses i manegem els temps podem guanyar al Bernabéu. Hi haurà temps de lamentar-se després del partit però la mentalitat ha de ser guanyar sempre”. Encara que reconeix la dificultat del repte, té clar que si el seu equip juga amb intel·ligència i aprofita les oportunitats, serà capaç de sorprendre. “Hem de tenir un alt percentatge d’encert i intentar que no penalitzin les que tenen ells. L’equip, a partir del minut 20 contra l’Atlético de Madrid, va començar a millorar, i els dos partits de casa vam fer mèrits per a treure’l”, va afegir Manolo González, destacant el recent progrés dels seus jugadors.

Manolo González no oculta la dificultat de l’objectiu

L’entrenador no va estalviar elogis per al seu homòleg en el Real Madrid, Carlo Ancelotti, a qui va definir com un “referent per als entrenadors i un exemple de senyoriu”. No obstant això, no oculta la dificultat del partit, admetent que el Madrid té la capacitat d’imposar el seu domini i obligar l’Espanyol a replegar-se. “Són equips que tenen el potencial i la qualitat de ficar-te enrere, i el que vull és que tinguem la capacitat de gestionar-lo”, va comentar.

Feliç per Javi Puado

Un dels motius d’optimisme per a l’Espanyol és l’excel·lent moment de forma del seu davanter Javi Puado, que va ser clau en l’última victòria de l’equip enfront de l’Alabès en marcar un hat-trick. “Estem molt contents amb ell perquè ens dona molt. S’ho mereix pel treball que fa cada dia”, va destacar Manolo González, satisfet amb el rendiment del seu pupil.

“No vaig demanar seguir, volia l’ascens”, insisteix Manolo González

La trajectòria de Manolo González al capdavant de l’Espanyol està sent notable. Després d’ascendir a l’equip de Segona divisió, la seva continuïtat va ser incerta en algun moment, generant incertesa entre l’afició. Finalment, el tècnic gallec de naixement però criat a Barcelona va ser renovat per un any més, consolidant el seu lideratge en el retorn del club a l’elit del futbol espanyol. “No vaig demanar seguir, volia l’ascens. Si després es va aconseguir la unanimitat perquè seguís, jo molt feliç”, va explicar, ressaltant el seu enfocament en el treball diari per sobre de qualsevol interès personal.

Manolo González, agraït a l’afició de l’Espanyol

Al llarg del seu mandat, Manolo González ha sentit el suport incondicional dels aficionats de l’Espanyol, als qui va mostrar el seu agraïment de manera especial: “He tingut la sort que els socis i simpatitzants m’han ajudat molt i han estat sempre al meu costat. Són molt pròxims i afectuosos. Volem retornar-los amb treball tot l’afecte que em donen”. El tècnic va concloure la seva intervenció expressant el seu desig que aquesta temporada sigui especial per al club i la seva inflada: “Tant de bo l’afició de l’Espanyol tingui un any bonic, que és el que mereixen”.

El partit al Bernabéu serà una prova de primer nivell per a l’Espanyol, però sota la direcció d’un Manolo González confiat i decidit, l’equip perico es prepara per a sorprendre el gegant blanc en el seu propi feu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *