L’Alcalde d’Oviedo, Alfredo Canteli, facilita 18.000 € perquè autobusos oviedistes viatgin fins a Barcelona

Era d’esperar que a Oviedo voldran jugar les seves armes. L’alcalde de la ciutat d’Oviedo, Alfredo Canteli, ha rebut aquest matí en el mateix ajuntament a diversos representants de l’Associació de Penyes Blaves del Real Oviedo (APARO) per a tractar la possibilitat de rebre ajuda econòmica en concepte de transport per a tots els desplaçats: “sol·licitem una ajuda que no és només per a APARO i penyistes, és per a tots els oviedistes que es desplacin. Valorem un preu de 30 euros i una sortida a les 10 de la nit del dissabte. Hi haurà entre sis i vuit autobusos”.

A més, segons informen des d’Oviedo, hi ha hagut 10.000 peticions d’entrades per a les 600 que ha ofert el RCD Espanyol: “Podrien ser entre 2.500 o 3.000 oviedistes que viatjarien si hi hagués lloc per a tots. Hi ha gent sense entrada i gent que ho va treure allí. Hi ha gent que estarà en el camp distribuïda per la graderia”.

Així mateix, al mateix acte es va assegurar que ja van estar en el Stage Front Stadium i que semblava un cementiri: “No és el mateix la nostra il·lusió que la seva. Vam estar a Barcelona i allò semblava un cementiri. Ells estan tremolant, així que l’ambient el posarem nosaltres”.

Declaracions íntegres:

El @aytoviedo col·laborarà amb els busos perquè els oviedistas puguin viatjar a l’últim partit del playoff d’ascens a Primera divisió.
L’Alcalde @canteli_*alfredo, ha rebut aquest matí a representants de la @APARO_*ROCF. https://t.co/noencaywnq pic.twitter.com/4ex8fvhbri

— @aytoviedo (@aytoviedo) June 18, 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *