Altres clubs espanyols en venda, pendents del desenllaç del play-off entre Espanyol i Oviedo

La possibilitat que Chen Yansheng només vengui l’Espanyol en cas de quedar-se a Segona fa que altres clubs en venda estiguin atents a un possible canvi d’interessos de MountainStar Sports Group.

Fa tan sols uns dies, des de Mèxic arribaven informacions en el sentit que la compravenda del RCD Espanyol estaria totalment condicionada al resultat que l’equip aconsegueixi aquest pròxim diumenge en la tornada de la final de la promoció d’ascens, davant l’Oviedo, després de l’1-0 advers del Carlos Tartiere. Ara ho afirmen també des de Mèxic. En concret, i posant com a font al mateix Andrés Fassi, interlocutor de MountainStar Sports Group, propietat de Paul Foster i Alejandra de la Vega, s’explicava com Chen Yansheng va variar les condicions de la venda a mesura que s’acostava el play-off d’ascens, per la qual cosa era probable que seguís endavant si finalment l’Espanyol es quedés a Segona, però molt més difícil si puja a Primera, ja que l’increment d’ingressos econòmics frenaria la voluntat del magnat xinès per desfer-se del club.

En les últimes hores, a més, ‘As’ ha posat sobre la taula una possibilitat, que MountainStar Sports Group estigui pendent del desenllaç del play-off per decidir quin camí agafar: si el d’invertir en l’Espanyol o tornar a interessar-se pel Real Valladolid, que està en venda. Ronaldo, propietari de l’entitat val·lisoletana, va anunciar temps enrere que es prendria un període de reflexió per definir què succeirà amb la institució. No obstant això, encara no hi ha novetats i el temps corre. A més, a Valladolid hi ha versions creuades: els advocats de Ronaldo van confirmar al diari que no hi ha res en ferm, mentre que des del club asseguren que sí que hi ha ofertes. Segons va informar el mitjà esportiu, hi ha dos grups que estarien interessats: el primer és el dels germans Fernández Fermoselle, fills de l’expresident Marcos Fernández, mentre que un altre grup que podria adquirir el Real Valladolid seria precisament MountainStar Sports Group. Dit d’una altra manera, si l’Espanyol ascendeix i Chen decideix no vendre, el grup de Paul Foster i Alejandra de la Vega podria avançar sobre l’opció Valladolid.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *