Ambició Perica llança una consulta pública als socis de l’Espanyol sobre el model de club

Ambició Perica constata el fracàs esportiu de la temporada on l’equip no ha competit per l’ascens directe. Els socis de l’Espanyol podran triar en la consulta pública entre el model actual i un model alternatiu per a l’Espanyol basat en la recuperació d’un percentatge rellevant del capital i la presència de consellers triats per la massa social; els socis podran participar en línia (www.ambicioperica.org/votar)

Davant la situació esportiva i institucional actual, on el pressupost més important de la Lliga Hypermotion no ha aconseguit lluitar per l’ascens directe, la plataforma Ambició Perica llança avui una consulta pública als socis de l’Espanyol. “És l’hora d’un canvi profund i de la implicació de tots els pericos i periques”, afirmen en una nota de premsa en què expliquen que es donarà l’oportunitat als socis de triar entre aquestes opcions:
Model Actual, basat en un únic propietari que concentra el capital del Club i denomina els membres del Consell d’Administració.
Model Ambició Perica, amb una nova estructura accionarial que combini la figura d’inversor/s majoritari/s i on es recuperi un percentatge rellevant de l’Espanyol per part del soci amb la incorporació de Consellers triats per la massa social del Club.
La consulta pública s’inicia a partir d’avui i els socis de l’Espanyol podran votar en línia a través de l’adreça www.ambicioperica.org/votar.

Així i tot, s’estan planificant actes a tot el territori i amb motiu dels partits que queden de temporada (incloent-hi el play-off) per poder explicar la iniciativa i votar presencialment.

Ambició Perica reafirma la importància de participar a la consulta per part del màxim nombre de socis de l’Espanyol: “A causa del fracàs del model actual, la falta de projecte a llarg termini i a l’absència de declaracions públiques per part dels responsables de l’entitat en una situació tan delicada com l’actual, considerem clau la participació dels socis en aquesta consulta. És hora de prendre les regnes del nostre futur”. També expressen la seva preocupació per la situació del club: “La situació de l’Espanyol és molt greu. D’una banda, la delicadíssima situació esportiva, on l’ascens passarà per un play-off molt difícil. Recordem que una altra temporada a segona afectaria de manera dramàtica a la sostenibilitat patrimonial del club”. La plataforma referma la necessitat d’un canvi estructural de model: “Per poder canviar el model de gestió actual, considerem clau la participació dels socis en la consulta pública sobre el model de club del RCD Espanyol de Barcelona com una forma de posicionament públic i clar sobre la situació del club i com a vehicle per a poder forçar canvis amb la propietat actual i/o possibles inversors potencials. És un moment decisiu per la història de l’Espanyol i és molt important mostrar la unitat i suport de tota la massa social”.

Sobre el play-off, “La plataforma demana a tots els aficionats i socis fer l’últim esforç animant l’equip, ja que per l’ascens totes les vies són possibles; també demanem als professionals del primer equip a fer neteja mental i aconseguir la millor classificació per a encarar el play-off en les millors condicions possibles.”

Finalment desitgen “Que aquest sigui l’últim play-off en segona que visqui l’Espanyol”.

Sobre Ambició Perica

Ambició Perica, que compta ja amb milers d’afiliats, i amb el suport de diverses entitats de l’àmbit blanc-i-blau, entre altres, l’Associació de Petits i mitjans Accionistes de l’Espanyol (APMAE), les Seccions Deportives Espanyol, els col·lectius Som l’Espanyol i Roger de Llúria, és una plataforma impulsada per destacats professionals seguidors de l’Espanyol : Soly Sakal, fundador i CEO
de la companyia d’assessorament financer Rhombus Global; Alejandro López-Fonta, consultor desenvolupador de negocis d’inversió i exmembre de l’Espanyol 3.0; Carlos Bosch, destacat professional de Marketing y Medios i president de L’APMAE; Àlex Gomar, emprenedor en l’àmbit tecnològic i fundador d’IMPACT Venture Builder; Manuel Cebrián, inversor i soci de
Suma Capital i Arnau Baqué, advocat independent i president de Seccions Deportives Espanyol. Ambició Perica defensa una transformació del model de propietat i gestió actual del club per forjar un futur en què el RCD Espanyol de Barcelona SAD es reconstrueixi sobre fonaments de professionalisme, inversió sostenible i una ambició sense límits.

Aquesta transformació es fonamenta en 5 principis:

1) Ambició: Ser un competidor constant, per situar-nos entre els 6 primers classificats a LaLiga i a les competicions europees.
2) Identitat: Pertinença, resistència i orgull és el nostre llegat de generació en generació. Som un club orgullosament català des de la nostra fundació.
3) Participació: Promoure una participació massiva dels pericos per constituir-nos en accionista local del club.
4) Talent: Posarem a la disposició del Club un equip de talent professional pròxim, disposat a complementar el model de gestió.
5) Unitat: La unitat de tot l’espanyolisme ha de ser la nostra fortalesa per aconseguir l’èxit del club. Tots els seguidors són importants i benvinguts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *