Amin Cherni agradaria a l’Espanyol, segons apunten des de França

El lateral esquerre franc-tunisià de l’Stade Lavallois, Amin Cherni, estaria en l’agenda de l’Espanyol de cara al pròxim mercat de fitxatges; així ho hauria confirmat el seu entorn.

L’Espanyol seria un dels clubs nacionals interessats en el lateral esquerre franc-tunisià de l’Stade Lavallois, Amin Cherni, segons informa el periodista de ‘footmercato.net’ Jossué Cassé.

Amb contracte fins a juny de 2025 i gran artífex de la gran temporada a l’Stade Lavallois, setè de La Ligue 2 francesa durant la temporada 2023-24, Amin Cherni, de 22 anys, sembla que seria objecte de desig en el pròxim mercat de fitxatges d’estiu. El lateral esquerre, format al Paris FC, es troba en el punt de mira de dos equips espanyols segons ‘footmercato.net’, com són el Real Valladolid, acabat d’ascendir a Primera divisió, i el mateix Espanyol. Autor de 5 gols en 40 partits en totes les competicions, segons el publicat en el digital aviat podria arribar a les oficines de Laval una oferta estimada entre 500.000 i 1 milió d’euros. Afirma ‘footmercato.net’ que l’assessor del jugador  ha confirmat l’interès dels dos clubs citats, precisant a més que el franc-tunisià gaudeix d’un bon índex de popularitat a França. Segons sembla, Amin Cherni està decidit a canviar d’aires i donar un pas endavant en la seva carrera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *