ÀRBITRES | Álvaro Moreno Aragón serà l’encarregat de dirigir el partit de tornada del play-off RCD Espanyol – Sporting de Gijón

Amb aquest col·legiat, el RCD Espanyol encara no ha perdut. A més, és dels més targeters de la lliga. A la sala VAR, el gipuscoà Aitor Gorostegui Fernández.

Álvaro Moreno Aragón serà l’encarregat de dirigir la tornada del play-off d’ascens a LaLiga EA Sports en el partit entre el RCD Espanyol i l’Sporting de Gijón a l’Stage Front Stadium. El col·legiat granadí de 33 anys fa set temporades que és a la segona divisió, on ha arbitrat 146 partits, amb un resultat de 73 victòries locals, 38 empats i 35 victòries visitants. A més, quant a targetes grogues, ha mostrat 753 en aquests 146 partits (5,15 per partit de mitjana) i 62 targetes vermelles (0,42 per partit).

Pel que fa al RCD Espanyol com a equip, Moreno Aragón li ha arbitrat en cinc ocasions, guanyant tres partits i empatant dos, sense cap derrota encara. A més, sempre que el RCDE guanya, és per diferència de dos gols.

A l’Sporting de Gijón no li ve tan bé aquest àrbitre

Al conjunt de Gijón no li ve tan bé aquest col·legiat, ja que li ha arbitrat en 11 partits, amb un saldo de partits guanyats, dos empatats i cinc de perduts. A més, la dada curiosa és que en aquests 11 partits, únicament ha guanyat un fora de casa (temporada 2018/19: TenerifeSporting de Gijón 0-1).

Un conegut a la sala VAR

Aitor Gorostegui Fernández serà l’encarregat d’ajudar Moreno Aragón en el partit de tornada de les semifinals del play-off. D’altra banda, quan ha estat col·legiat de camp, el RCD Espanyol no ha perdut tampoc. Tot sembla estar de cara quant a dades perquè el club perico servei un bon resultat aquesta nit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *