ÀRBITRES | Dámaso Arcediano Monescillo serà l’encarregat de dirigir l’Amorebieta – Espanyol de la jornada 41

El col·legiat nascut a Castella-la Manxa porta 287 partits a la segona divisió, dels quals 129 han estat victòries locals. A la sala VAR serà assistit per Luis Mario Milla Alvéndiz

Dámaso Arcediano Monescillo serà l’encarregat d’arbitrar el partir entre la SD Amorebieta i el RCD Espanyol de la jornada 41 de la Liga Hypermotion. El col·legiat de 39 anys, nascut a Castella-la Manxa, porta 12 temporades  la segona divisió.

En totes aquestes temporades, ha pogut arbitrar 287 partits, amb 129 victòries locals, 94 empats i 64 victòries visitants. Pel que fa a les targetes, en 12 temporades ha mostrat 1.567 grogues (5,46 per partit) i 90 vermelles (0,31 de mitjana per partit).

A l’Espanyol li ha dirigit en set ocasions, amb un resultat de quatre victòries, dos empats i una derrota pels pericos. A més, d’aquests set encontres, quatre han estat aquesta temporada, un resultat de dues victòries, un empat i una derrota. La dada curiosa és que, quan es guanya o es perd, la diferència sempre ha estat d’un gol.

Menys sort ha tingut la SD Amorebieta, ja que Dámaso Arcediano els ha dirigit en quatre ocasions, amb un resultat d’una victòria,, dos empatats i una derrota.

Sala VAR per a un sevillà

Luis Mario Milla Alvéndiz serà l’encarregat d’assistir Dámaso Arcediano des de la sala VAR. El col·legiat de 41 anys, quan ha estat àrbitre de camp per a l’Espanyol, el conjunt perico no ha perdut. Tres victòries i dos empats és el còmput global per al RCDE.

 

Notícia traduïda per

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *