ÀRBITRES | Jon Ander González Esteban dirigirà l’Sporting de Gijón – RCD Espanyol del primer partit del play-off

El col·legiat biscaí fa cinc temporades que arbitra a la divisió de plata. A més, l’Sporting de Gijón no ha perdut en els tres últims partits amb aquest àrbitre. A la sala VAR, un vell conegut, Gorka Sagués Oscoz

Jon Ander González Esteban dirigirà el primer partit del play-off per a l’Espanyol a l’estadi del Molinón Enrique Castro ‘Quini’. El col·legiat biscaí de 39 anys fa cinc temporades que és a la divisió de plata amb 103 partits arbitrats, amb un resultat de 44 victòries locals, 31 empats i 28 victòries visitants. Quant a les targetes grogues, en 103 partits n’ha mostrat 456 (4,43 de mitjana per partit) i 28 targetes vermelles (0,27 de mitjana).

Pel que fa al RCD Espanyol, li ha dirigit en set ocasions, amb un resultat en dos guanyats, tres empats i dues derrotes. Quant a l’Sporting de Gijón, li ha xiulat vuit vegades i els resultats han estat de tres victòries, dos empatats i tres derrotes. No obstant això, la dada curiosa és que l’Sporting de Gijón fa tres partits que no perd amb aquest col·legiat.

A la sala VAR, Gorka Sagués Oscoz

El guipuscoà de 43 anys serà l’encarregat d’assistir Jon Ander González Esteban a l’Sporting de Gijón – RCD Espanyol. Sagués Oscoz ha dirigit (com a col·legiat de camp) dues ocasions l’Espanyol i en ambdues ocasions l’equip perico s’ha emportat la victòria. La dada curiosa, però, és que els dos resultats van ser per diferència de dos gols i davant rivals asturians, ja que va ser a la temporada 2020/21 en un Real Oviedo – Espanyol (0-2) i en un Espanyol – Sporting de Gijón (2-0).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *