ÀRBITRES | Melero López dirigirà el RCD Espanyol – Real Sociedad a la jornada 2 de LaLiga EA Sports

espanyol melero lopez

Mario Melero López arbitrarà el RCD Espanyol – Real Sociedad de la jornada 2. El col·legiat malagueny de 45 anys fa deu temporades que és a la Pimera divisió, on ha dirigit 176 partits, amb un global de 82 victòries locals, 44 empats i 50 victòries visitants. A més, en aquests 176 partits ha mostrat 908 targetes grogues (una mitjana de 5,16 per partit) i 28 targetes vermelles (0,16 per partit).

Quant als arbitratges a l’Espanyol, Melero López ha dirigit en 20 ocasions el conjunt perico en tota la seva carrera, amb un saldo de vuit victòries per al conjunt perico, quatre empats i vuit derrotes.

Semblant ha estat la sort de la Real Sociedad, ja que el col·legiat malagueny ha arbitrat el conjunt basc en 22 partits, amb nou victòries, sis empats i set derrotes.

La dada curiosa amb aquest col·legiat, és que el RCD Espanyol encara no ha perdut un partit contra la Real Sociedad sota el seu mandat, ja que s’han enfrontat en dues ocasions, amb una victòria perica i un empat (Temporada 2014/15; jornada 7; 2-0; i temporada 2017/18; jornada 9; 1-1).

A la sala VAR, un conegut de la temporada passada per a l’Espanyol

Alejandro Quintero González serà l’encarregat d’assistir des de la sala VAR al malagueny Melero López. El de Huelva, de 31 anys, s’estrena a la categoria d’or, ja que l’any passat va militar a LaLiga Hypermotion, sent un conegut per al RCD Espanyol, on sent àrbitre de camp el va dirigir en tres ocasions, amb un saldo de dues victòries i una derrota, sent la més recordada la victòria per 2-3 davant la SD Eibar en l’últim minut amb gol del ja exespanyolista José Carlos Lazo.