ÀRBITRES | Salvador Lax Franco dirigirà el RCD Espanyol – Real Oviedo de la jornada 40

Dijous passat coneixíem les designacions arbitrals i Salvador Lax Franco serà el col·legiat encarregat del RCD Espanyol – Real Oviedo de la jornada 40 en la Lliga Hypermotion.

El murcià de 33 anys porta estrena categoria en aquesta temporada i ja porta 20 partits arbitrats, desglossant-se en 10 victòries locals, tres empats i set victòries visitants. A més, en aquests 20 partits ha mostrat 78 targetes grogues (3,90 per partit) i sis targetes vermelles (0,30 per partit).

S’estrena Salvador Lax arbitrant en lliga al RCDE

Això sí, la curiositat arriba aquí. Portem 39 jornades disputades i en aquesta, la 40, és quan debuta en el Stage Front Stadium per a arbitrar un partit de l’Espanyol. Ara bé, cal esmentar que en la ronda dos de la Copa del Rei, sí que va arbitrar al RCDE, que va ser el partit contra el Reial Valladolid (3-1) amb el gol de Javi Puado i el doblet de Jofre Carreras.

Amb el Real Oviedo té bon feeling

En dues ocasions ha pogut arbitrar partits del Real Oviedo el col·legiat Salvador Lax, acabant en dos bestiars (CD Eldense – Oviedo: 1-3; i Oviedo – Elx CF: 3-2).

A la sala VAR, el granadí Álvaro Moreno

Álvaro Moreno Aragó, de 33 anys, serà el que ajudarà a Lax Franco des de la sala VAR. L’Espanyol, amb el col·legiat granadí com a àrbitre principal, encara no ha perdut. En canvi, el Real Oviedo té uns números més iguals, ja que Álvaro Moreno ha arbitrat als de l’Oviedo en 12 ocasions, saldant-se amb quatre victòries, cinc empats i tres derrotes.

Aquesta notícia ha estat traduïda per

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *