Arnau Baqué fa una crida a futurs socis de les Seccions Esportives de l’Espanyol

Les SD Espanyol necessiten el suport de l’afició del #RCDE. Les Seccions Esportives periques, per mitjà del seu president, Arnau Baqué, ha realitzat un comunicat en la seva xarxa social ‘X’ on repassa l’última temporada d’història – i ja van set- on s’ha fet un esforç descomunal i on deixa clar que és “difícilment sostenible sense que l’afició d’un pas al capdavant”. A més, el mateix president deixa clar que la pròxima temporada serà la del “tot o res” respecte a les SD Espanyol.

En aquest fil de ‘X’, també nomena les diferents categories de les seccions esportives que han aconseguit grans coses, com entrar en la lliga OK Plata, Tercera FEB, Supercopa Catalana, Lliga Catalana, 3a Estatal i Nacional Espanyola. Finalment, cal esmentar que s’ha aconseguit ser el segon club amb més equips en categories nacionals espanyoles. Assoliment íntegre de les Seccions Esportives de l’Espanyol.

1.200 són els socis actuals i es busca una gran empenta de l’afició perica

Poc més de 1.200 socis tenen les SD Espanyol, que necessita urgentment arribar a una quantitat aproximada de 350.000 euros per temporada per a, literalment i dit per part del president, “no morir d’èxit”. A continuació, deixem la imatge amb el codi QR on pots fer-te soci de les seccions esportives de l’Espanyol i així fer costat al creixement perico. No obstant això, també pots punxar aquí per a redirigir-te directament i fer-te soci per a fer costat a totes les seccions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *