Avui a ‘La Grada Ràdio’: Álvaro Tejero, primer fitxatge de l’Espanyol; presentació de Sara Monforte com a entrenadora de l’Espanyol Femení; la ‘rajada’ de Luis Miguel Ramis contra la premsa perica

El primer fitxatge de l’Espanyol per a la temporada 2024/25 ha estat Álvaro Tejero. D’altra banda, presentació de Sara Monforte com a entrenadora de l’Espanyol Femení: “La idea és que les jugadores siguin millors i que vegin l’Espanyol com el club de la seva vida”.

Avui dimarts, el programa dedicat a l’actualitat de l’Espanyol, ha iniciat amb les notícies del dia, ja que hi ha hagut molt de moviment en xarxes socials des que s’ha sabut per part de ‘La Grada Online’ que Rubén Sánchez està en el mercat per l’arribada oficialitzada d’Álvaro Tejero. A més, avui hi ha hagut presentació de Sara Monforte com a nova entrenadora del RCD Espanyol Femení per a LaLiga F. A més, en roda de premsa ha comentat els quatre fitxatges realitzats.

D’altra banda, en complet directe ‘La Grada Online’ s’ha fet eco de la notícia que el club ha anunciat en les seves xarxes socials sobre el fitxatge del lateral dret Álvaro Tejero. A més, en el mateix moment també ha arribat una entrevista que ha concedit Luis Miguel Ramis als companys de ‘Relevo’, on ha comentat que: “Mai vaig entendre la destitució ni el tracte d’un cert sector de la premsa”. Pots llegir el que ha dit prement aquí.

La pregunta del dia

En el mateix ‘timing’ de la pregunta del dia i l’oficialització del fitxatge d’Álvaro Tejero, s’ha preguntat sobre la impaciència que no s’oficialitzi cap fitxatge. El 15% votava la primera opció, que ha estat “No, encara és aviat”, seguit de la més votada amb un 51% “És l’habitual”, seguint amb un 18% amb “Una mica inquiet, sí”, finalitzant amb un 16% per al “Sí, que fitxin ja!”. En el moment que Marta Mendoza llegia ‘La pregunta del dia’, el club ha oficialitzat Álvaro Tejero a les seves xarxes socials. A més, en aquest moment, Francesc Via ha comentat la situació de l’agent de Gerard Gumbau, que es troba viatjant cap a Barcelona, després de tenir un acord verbal amb dirigents del club. D’altra banda, Manu Trigueros pot ser a prop, però gens oficialitzat. No obstant això, mitjans externs sí que ho donen per fet.

Presentació de Sara Monforte com a entrenadora de l’Espanyol Femení

Ha estat una presentació extensa amb uns punts molt clars de cap a on vol Sara Monforte que vagi el seu Espanyol Femení a la Liga F: “Les jugadores s’hauran d’adaptar a la nova categoria. Fins a la jornada 3 o 4 no estarà en el seu millor moment. Heu de tenir paciència, perquè així jo també tinc marge”. Explicava la nova entrenadora en una de les preguntes. A més, cal esmentar que el nucli fort de l’equip ha estat renovat i això és el que diu la directora general de l’Espanyol Femení, Dolors Ribalta: “La base està en el grup i és el que ens farà forts. És el que tenim i el que lluitarem a la Liga F“. Pots llegir tota l’entrevista íntegra prement aquí.

Temps de tertúlia

Avui els tertulians han estat els habituals Àngel Bergadà, Ferran Granell i Toni Bermejo. Al principi de la tertúlia, han comentat les seves impressions amb el nou fitxatge de l’Espanyol, Álvaro Tejero. Ha començat el senyor Bergadà comentant que no li il·lusiona aquest fitxatge i que li deixa preocupat, perquè considera que Rubén Sánchez és millor futbolista que el recent fitxatge. D’altra banda, Ferran Granell comenta que és “el que hi ha” i que cal esperar a veure resultats. Seguint, Toni Bermejo ha explicat que creu que els directius de l’Espanyol no saben fer-ho millor i que venen temps complicats.

També s’ha comentat el tema de la venda del club per apaivagar les tensions del club i que, si entra una propietat americana, apostaria segur pels aficionats, tal com assegura Ferran Granell. Un altre dels temes és què passarà amb Rubén Sánchez després de l’arribada de Tejero i com ho gestionarà Manolo González en l’inici de la pretemporada.

El tercer temps

Álex Cobas, en un reduït espai de temps, ens ha mostrat una explicació que realitza la UEFA per entendre què és mà i què no. A més, ens ha mostrat el tatuatge promès que s’ha fet Jofre Carreras després d’aconseguir l’ascens a LaLiga EA Sports.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *