Avui a ‘La Grada Ràdio’: pla ‘low cost’ a l’Espanyol; l’anàlisi dels fitxatges anunciats; temps de tertúlia

Al programa d’avui s’han ofert les anàlisis dels laterals Álvaro Tejero i Carlos Romero. A més, un ‘Temps de tertúlia’ amb diversos temes calents.

Al programa d’avui s’han explicat diferents temes. Un d’ells ha estat que el RCD Espanyol no té intenció d’invertir en fitxatges, ja que la idea és portar jugadors amb fitxes similars als jugadors que surtin del club. A més, jugadors que interessen per a la incorporació a l’equip blanc-i-blau, se’ls demana encaridament que es baixin les pretensions econòmiques respecte del club de procedència.

Notícies del dia

Marta Mendoza ha iniciat les notícies del dia comentant les dues incorporacions que ha realitzat el club perico en el dia d’ahir, com són les dels laterals Álvaro Tejero i Carlos Romero. A més, s’han posat les primeres declaracions que tots dos jugadors han ofert dins del club, on comenten com són de contents de pertànyer a aquest gran club i han fet una crida a l’afició. A més, Francesc Via, ha donat la seva opinió veient el finançament i l’economia del club, i ha dit que avui 10 de juliol de 2024 signa la dissetena posició a LaLiga EA Sports 2024/2025. Això sí, insisteix que ho signa avui i sabent l’economia perica.

D’altra banda, Marta Mendoza prosseguia comentant el pla ‘Low Cost’ que té al cap el club. No s’esperen inversions en compres de jugadors i, ara mateix, l’organització perica se centra en les sortides per aconseguir entrades per fitxes similars a les que han de sortir. A més, cal recordar que la massa salarial de l’Espanyol no serà d’1:1, per la qual cosa, segurament, s’excedirà aquest límit. Així mateix, Francesc Via també ha dit que és pràcticament impossible assumir fitxes importants, tret que surti algun dels pesos pesants pels quals es podria treure rèdit econòmic. A més, ahir ja publicàvem al nostre lloc web la situació de José Carlos Lazo, on fonts externes insisteixen que el jugador demana sortir per tenir minuts.

Pregunta del dia

La pregunta del dia ha anat enfocada als fitxatges. S’ha preguntat a tots els espectadors i seguidors de ‘La Grada Online’ per l’opinió dels primers reforços que han arribat al club perico. Amb un 40% i sent la més votada, ha guanyat el “Bé, puja el nivell”, seguit de l’opció “Sense diners, difícil millor” amb un 34 %, mentre que l’opció “Ja veurem” s’ha emportat el 22 % i, finalment, l’opció menys votada ha estat dels pericos més escèptics, amb un 4 % per a l’opció “No m’agraden”.

L’anàlisi d’Álex Cobas sobre els fitxatges

Álex Cobas, habitual analista del programa, ha portat avui informació dels fitxatges de Carlos Romero i Álvaro Tejero, oferint així les estadístiques i comparatives amb els jugadors que competiran dins de l’equip, Brian Oliván i Omar El Hilali. A més, Pablo Casado, d’Afición Deportiva’, ha entrat en directe per comentar com és Carlos Romero com a jugador, ja que l’ha seguit durant la temporada. Pablo ha comentat que és un lateral de tall ofensiu i que ha de polir la qualitat defensiva, sobretot a primera divisió. A més, ha deixat una frase que ha cridat l’atenció, dient que “Ofensivament, és un punyal”. No obstant això, en tasques defensives ha de millorar les seves prestacions, ja que és el que més li costa pel que ha pogut veure-li al Villarreal. Tornant a les seves virtuts, Pablo Casado ha dit que és un jugador molt veloç, amb una gran gambada i que és molt alegre en les internades a l’àrea. Així mateix, Pablo ha comentat que el Villarreal CF no sol introduir als contractes la coneguda ‘Clàusula de la por’ -clàusula en la qual s’especifica que el jugador no podria jugar contra el Villarreal en Lliga o Copa-, per la qual cosa és una dada a tenir en compte per al futur.

Finalment, i acabant la conversa, Francesc Via li ha preguntat per Manu Trigueros, a qui Pablo Casado ha dit que la fitxa del jugador “és alta”, però que vol continuar jugant a un gran nivell i que veu possible “una baixada de fitxa” per poder fitxar pel club perico.

Temps de tertúlia

Avui a ‘Temps de tertúlia’ ens han visitat els nostres tertulians habituals Beto Herruzo, Jordi Bachs i el president de les Seccions Esportives de l’Espanyol, Arnau Baqué. La tertúlia ha començat precisament parlant de les seccions esportives, on s’ha comentat que les SD Espanyol són dels pericos i periques i que, gràcies a la gran feina realitzada, s’ha aconseguit arribar a ser les segones millors seccions nacionals, només per darrere del Real Betis. A més, Francesc Via ha donat una explicació sobre les SD Espanyol i ha convidat a l’aficionat a col·laborar i fer-se soci de les SD Espanyol. Pots fer-te soci prement aquí.

A part, els tertulians han parlat sobre els nous fitxatges. Beto Herruzo ha comentat el seu pensament sobre com introduirà Manolo González a aquests jugadors i com els utilitzarà, si com a carrilers en línia de tres o com a laterals en línia de quatre. Així mateix, el mateix Beto també ha parlat sobre la pena que fa que l’Espanyol hagi d’acceptar cedits sense opció de compra d’un equip com el Villarreal CF, que no és un club dels denominats “grans”.

D’altra banda, Arnau Baqué ha assegurat que l’Espanyol no ha explorat el mercat de jugadors procedents de la segona divisió italiana o francesa, com sí que fan altres equips. A més, Jordi Bachs ha tret el tema de la pedrera, on ell mateix ha llançat la pregunta sobre si hi ha algun jugador aprofitable per al primer equip, per la qual cosa Marta Mendoza ha dissertat que és aviat per a aquests jugadors perquè han de fer un salt de tres categories i que no creu que el filial estigui en condicions per a LaLiga EA Sports. També, un altre tema que s’ha comentat al ‘Temps de tertúlia’ -també per part de Jordi Bachs-, és la idea que la premsa perica intenti unir-se en segons quines situacions i que no hi hagi tantes diferències, fet que, just després, ha estat explicat pel conductor del programa. Un altre dels temes que s’han tocat és l’Aplec de penyes realitzat per l’amfitriona de Castellbell i el Vilar, que també ha vingut a propòsit de la intenció real que haurien de tenir els mitjans de comunicació pericos, sempre en l’opinió de Francesc Via.

El tercer temps

Álex Cobas, en la seva habitual secció, ens ha portat dues notícies curioses de les xarxes socials. En la primera ens ha mostrat com s’entrena Álvaro Aguado per arribar perfectament a l’inici de la pretemporada i, en la segona notícia, el fitxatge de Samuele Longo pel filial de l’AC Milan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *