El complicat any de Brian Oliván

Una de les incògnites en l’Espanyol de cara a aquest playoff és la participació de Brian Oliván. El lateral esquerre, que ha vingut arrossegant molèsties tot el curs, i no ha estat a disposició les últimes setmanes, ha estat substituït aquestes últimes jornades per Pere Milla, que ha ratllat a un bon nivell. De fet, Oliván no juga un partit complet des de la jornada 39 an Zorrilla, i està per veure si és de la partida en una cita tan important com el del Molinón davant l’Sporting de Gijón. No està sent la millor de les temporades de Oliván, que ha estat lluny de la versió que vam veure l’any passat, veient-se-li a més massa intens sobre el camp, alguna cosa que alguns relacionen amb la frustració que arrossega en veure’s incomplert el seu desig d’haver sortit de l’entitat el passat estiu, i ara a més està veient com algunes de les seves aparicions públiques davant els micròfons estan sent qüestionades.

Així, aquest dimecres en entrevista a l’espai ‘Pericos Marca’, enviava un missatge a l’afició blanc-i-blava que alguns han interpretat com una crítica a aquesta; preguntat per l’ambient que ha de presidir el Stage Front Stadium en el playoff, explicava el lateral català, “la gent que vingui al nostre estadi que sigui una olla de pressió per als rivals; al final per als rivals jugar contra l’Espanyol, contra el nostre equip i que l’afició estigui al nostre costat, ostres, és molt difícil. Tinc companys que han jugat contra nosaltres quan venien al nostre camp ens deien, ‘és la que afició us xiula, intentem venir a veure si tenim alguna ocasió els primers minuts, posar-vos a l’afició en contra i que això ens doni ales’. L’afició ha de saber que els equips busquen això. Que no caiguem en els nostres propis errors i en el nostre propi parany, intentar fer costat a l’equip, si algun jugador o jo mateix fem una acció dolenta i que els missatges siguin positius, que al final no mostrem aquesta feblesa als nostres rivals. Si equip i afició estem units segur que ho tirem endavant i ho gaudim molt més”.

Deixant de costat aquestes declaracions que com diem han generat una certa polèmica, Brian Oliván reconeixia que està sent “una temporada difícil, tant en l’àmbit col·lectiu com individual. He estat jugant amb moltes molèsties. Intentaré jugar la promoció d’ascens, encara que sigui amb dolor. Espero i desitjo arribar per a jugar al Molinón”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *