CEDITS | Max Svensson li va donar la victòria a Osasuna Promeses amb un doblet en 71 minuts

Com està Max Svensson en aquest últim mes. El davanter perico cedit a l’Osasuna Promeses va marcar aquest cap de setmana un doblet per a donar-li tres punts d’or al seu equip, que està intentant evitar la zona de descens costi el que costi. El jugador català va ficar dos gols exactament iguals. Va controlar amb la dreta i, des de fora de l’àrea, li va pegar una sabatada amb l’esquerrana. Max Svensson va ser substituït en el 71′ pel seu company Jorge Aguirre. De moment, Osasuna Promeses escapa de la zona de baix, però toca certificar la permanència en 1a RFEF.

Joselu juga els 90 minuts contra la Real Sociedad

El davanter perico cedit per una temporada al Reial Madrid CF va jugar divendres passat els 90 minuts el partit de lliga contra la Real Sociedad. El Real Madrid, amb 13 punts d’avantatge sobre el segon classificat (posició ocupada pel Girona FC mancant que jugui l’FC Barcelona), està pensant més en el seu enfrontament contra el Bayern de Munich en la semifinal de Champions League que en la mateixa lliga EA Sports. No obstant això, el conjunt blanc va disputar un partit seriós i van guanyar als donostiarres per 0-1 amb gol d’Arda Güler. Joselu Mato va disputar un bon partit malgrat no marcar gol.