CEDITS | Max Svensson salva la categoria amb l’Osasuna B i Joselu Mato juga i marca en el contundent empat contra el Villarreal CF

Els cedits han tingut una setmana moguda. Max Svensson va debutar amb el primer equip ‘rojillo’ i va poder disputar els minuts finals en l’empat davant el Real Mallorca al Sadar. A més, aquest cap de setmana passat va disputar gairebé els 90 minuts del partit contra el CD Teruel en la victòria ‘in extremis’ per 2-3. D’altra banda, Joselu només ha jugat un dels dos partits de lliga d’aquesta setmana passada; dimarts no ho feia en el 5-0 davant el Deportivo Alavés i diumenge sí va participar del contundent empat a quatre gols davant el Villarreal CF.

L’Osasuna B de Max Svensson fa els deures

Cal destacar que Max Svensson va debutar amb el primer equip d’Osasuna dimarts passat contra el Real Mallorca, encara que van ser els minuts de la desídia. Max ha estat centrat en salvar la categoria a 1a RFEF, on Osasuna B ocupava una plaça gairebé de les zones calentes. A més, els ‘rojillos’ van aconseguir remuntar un 2-0 en contra. L’equip de Santi Castillejo va començar amb gol en pròpia porta al 26′. Posteriorment, al 72′, el CD Teruel ampliava la distància al marcador. No obstant això, Ander Yoldi, al 76′, i el recentment incorporat al terreny de joc, Jorge Aguirre, a passada de Max Svensson, al min. 82, posaven l’empat al marcador. Ja en el temps afegit, Taliby marcava en pròpia porta i posava el definitiu 2-3 a l’electrònic, que donava la tranquil·litat al quadre ‘rojillo’.

Joselu Mato ja té a prop la final de la Champions League

L’ariet cedit pel RCD Espanyol va tenir també jornada doble, encara que només va jugar un dels dos partits, el del passat diumenge davant el Villarreal CF en el contundent empat a quatre gols a La Ceràmica. Joselu va aconseguir marcar un dels gols ‘merengues’ i ara ja pensa en el Real Betis del dissabte vinent. Després d’aquest partit contra els verds-i-blancs, just una setmana després, li arribarà el partit amb què ha somiat tota la seva vida: la final de la Champions League contra el Borussia de Dortmund. I amb l’equip dels seus somnis: el Real Madrid CF.