Confirmats els horaris del playoff d’ascens a Primera

A manca de conèixer els equips que ocuparan la 3a, 4a, 5a i 6a posició de LaLiga Hypermotion i de si entre ells està el RCD Espanyol, LaLiga ha anunciat ja els horaris de les sis trobades que compondran el playoff d’ascens a Primera

 

 

A manca de conèixer els equips que ocuparan la 3a, 4a, 5a i 6a posició de LaLiga Hypermotion i de si en ells està el RCD Espanyol, LaLiga ha anunciat ja els horaris de les sis trobades que compondran el play-off d’ascens a Primera, la denominada comercialment LaLiga EA Sports.

Aquest play-off començarà el cap de setmana del 8 i el 9 de juny, a les 18.30 hores i a les 21.00 hores respectivament, amb els partits d’anada de la primera eliminatòria, en els quals s’enfrontaran el 6è classificat amb el 3r, i el 5è amb el 4t. El desenllaç de la primera eliminatòria es coneixerà entre setmana, el dimecres 12 i el dijous 13 de juny, tots dos a les 21.00 hores, tenint en compte que el partit de tornada se celebrarà en l’estadi de l’equip millor classificat.

Els dos equips vencedors de cada eliminatòria es veuran les cares en la segona i definitiva eliminatòria, de la qual sortirà l’equip que ascendirà a Primera. El partit d’anada d’aquesta autèntica final per l’ascens, es disputarà el diumenge 16 de juny, a les 18.30 hores, i la definitiva tornada tindrà lloc el diumenge 23 de juny, també a les 18.30 hores.

 

 

Notícia traduïda per

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *