CRÒNICA | L’Espanyol Femení és equip de Liga F!

Després del partit de l’anada del playoff d’ascens a El Sadar, l’Espanyol ha rebut avui la visita del CA Osasuna Femenino que, amb un gol d’avantatge, ha arribat molt motivat per a intentar ser equip de Lliga F. No obstant això, la CE Dani Jarque ha estat un veritable infern -com s’esperava- i s’ha omplert de dalt a baix.

Lice Chamorro encarrila la Lliga F

Com ha començat el partit! Res més començar, Lice Chamorro ha intentat des de mig camp marcar per a posar diferències en el marcador. Els primers minuts ha estat de domini absolut, on en el 5′, de nou, Daniela Caracas ha xutat de fora de l’àrea, sent el primer avís seriós i real. Partit controlat en tot moment, on un Espanyol liderat per Juan Ibarra ha aconseguit ser molt seriós i competitiu, com ja augurava en roda de premsa. El gol no es va fer esperar massa. En el 18′, Lice Chamorro ha aprofitat un error de la portera rojilla que, com a bona ‘killer’, no ha perdonat i ha marcat a plaer. Osasuna ha intentat respondre, però sense molt d’èxit. Això sí, en el 37′, Lice Chamorro -com no-, a passada de Mar Torras, gairebé sense mirar, ha habilitat perquè la paraguaiana hagi posat el 2-0 en el marcador. Grandíssima primera part de l’equip perico, que durant la temporada ha competit amb passió i sentiment, per a posar el fermall final en aquest gran partit. Primera part molt completa i controlada.

El 3-0 i la tranquil·litat

La segona meitat ha començat més de tu a tu, on Osasuna ha arribat sense molt de perill, però on les pericas, amb Lice Chamorro per banda, ha intentat ficar por. Tant ha estat així que el tercer no s’ha fet esperar. En el 53′, després d’un córner botat per Lucía Vallejo, ha connectat amb el cap d’Ana Hernández, que ha entrat des del punt de penal amb una potent rematada de cap per a ficar el tercer en el compte perica.

Amb 15 minuts per a finalitzar el partit, l’Espanyol s’ha desfonat per a donar-li l’alegria a un públic molt actiu en la CE Dani Jarque. No obstant això, la por en el cos ha vingut quan, en el 85′, Merche Izal ha marcat un autèntic golàs des de fora de l’àrea, on ha estat impossible per a Romy Salvador, ja que ha anat a la #mateix esquadra. 3-1 i les d’Osasuna s’han anat a dalt per a intentar aconseguir l’heroica. Minuts finals d’autèntic infart, però l’equip perico, per mèrits absolutament propis, és equip de la Lliga F.

Fitxa tècnica

RCD Espanyol Fem: Romane Salvador; Lucía Vallejo, Júlia Guerra, Simona Botero, Daniela Caracas; Nayadet Opazo, Ana Hernández, Carol Marín (Núria Martínez, 92′), Mar Torras; Judit Pablos (Aina Durán, 82′), Lice Chamorro (Maria Barquero, 72′)

CA Osasuna Fem: Maitane Zalba; Vera Martínez, Josune Urdaniz, Carmen Sobrón, Maite Valero; Celia Ochoa, Aitana Zumarraga, Iara Lacosta, Merche Izal; YiYi (Rivas, 72′), Alexia Jr

Gols: 1-0 (Lice Chamorro, 18′) 2-0 (Lice Chamorro, 37′) 3-0 (Ana Hernández, 53′) 3-1 (Merche Izal, 85′)

Àrbitra: Lorena de la Mar Trujillano Gallardo (col·legiada gaditana)