Un nom més per a la rumorologia: suposat interès de l’Espanyol en Dmitrovic

Un nom més per a afegir a la ja extensa llista de suposats candidats per a reforçar a l’Espanyol: aquesta vegada es tracta del meta del Sevilla Marko Dmitrovic, que segons el portal ‘Ficherío.com’, interessaria cara al pròxim curs.

El Sevilla ha començat a reestructurar el seu equip de cara a la pròxima temporada després d’una campanya decebedora i amb García Pimienta en la banqueta. Una de les posicions en què s’esperen canvis significatius és la porteria: després de renovar a Orjan Nyland fins a 2026, que es perfila com el porter titular, Marko Dmitrovic, l’altre portera, no compta amb el suport de la direcció esportiva a causa del seu baix rendiment pel que se li buscaria una sortida.

El serbi finalitza el seu contracte al juny de 2025; es comenta que se li ha ofert la carta de llibertat, però no ha acceptat, ja que en cap club li ofereix un salari similar al que cobra en l’entitat sevillana, i aquí s’especula amb la possibilitat de l’Espanyol. Està el fet a més de que en el seu moment, el director esportiu perico Fran Garagarza el va portar al seu Eibar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *