El club sortejarà les 400 entrades disponibles per a l’Sporting de Gijón – RCD Espanyol

Aquest és el procés per adquirir entrades per al partit d’anada de la primera eliminatòria dels play-off d’ascens a Primera entre Sporting i Espanyol.

El RCD Espanyol ha publicat les condicions per poder accedir a les entrades que l’Sporting de Gijón ha posat en mans del club blanc-i-blau per al partit d’anada de la primera ronda del play-off d’ascens, que es jugarà el diumenge 9 de juny a El Molinón.

L’entitat posa en marxa el procés d’inscripció  i venda exclusiva que és exclusiu per a socis, que han de realitzar la inscripció abans de les 23.59 hores d’aquest dilluns 3 de juny, sempre que estiguin segurs i confirmin l’assistència al desplaçament, insisteixen. Com expliquen, aquest procés consistirà en la realització d’un sorteig entre totes les inscripcions per agrupacions o individuals, on es generarà un número d’ordre amb la mitjana dels números de soci de tots els inscrits a cada agrupació. El sorteig de les 400 entrades a un preu de 30 € es realitzarà el dimarts 4 de juny a les 11 hores i els afortunats tindran 24 hores per pagar les entrades. Els socis afortunats que no efectuïn el pagament, no podran participar en cap altre sorteig d’entrades aquesta temporada.

Inscripcions, aquí.

D’altra banda, en cas que hi hagi aficionats que no facin el pagament, el club posarà a la venda les entrades d’aquests aficionats que no hagin efectuat el pagament, a l’apartat “Desplaçaments” del web oficial del RCD ESPANYOL el dimecres des de les 14 hores fins a les 23.59 hores.

Aquests són els passos a seguir per a la inscripció:

  1. El soci pot realitzar una inscripció INDIVIDUAL o COL·LECTIVA.
  2. El soci que realitzi la inscripció haurà d’accedir al mòdul DESPLAÇAMENTS de la seva Àrea Personal.
  3. Revisar el correu electrònic que tenim registrat en el menú de l’esquerra, apartat “Actualitza les teves dades”. Si no és correcte, es podrà modificar i desar. Les entrades s’enviaran a aquest correu electrònic.
  4. Anar al menú ‘Desplaçaments’ a la part superior i seleccionar el partit davant el Real Sporting de Gijón.
  5. El soci que inicia la inscripció serà el cap de grup. Això significa que, en cas que els toqui les entrades, es fa responsable del pagament total i lliurament de les entrades a la resta de membres del grup. La inscripció es realitza amb CLAU i PIN de tots els membres i les entrades seran personals i intransferibles. Es podrà inscriure fins a 4 socis en una mateixa inscripció.
  6. Una vegada realitzada i guardada la inscripció per agrupació, es generarà un número amb la mitjana dels números de soci inscrits en l’agrupació. Si la inscripció és individual, el número d’ordre correspondrà al número de soci.
  7. Aquest número d’ordre serà el número de referència per al sorteig

L’Espanyol explica que els socis que vulguin assistir junts al desplaçament han de realitzar la inscripció en una única agrupació. Una vegada validat i inscrit, el soci no podrà realitzar una segona inscripció ni podrà modificar-la. Una vegada tancat el període d’inscripció, i en cas que hagi tocat l’entrada a tota l’agrupació, es comprometen a pagar en 24 hores, seguint les indicacions del RCDE. El club insisteix que és important que els socis que s’inscriguin estiguin segurs i confirmin que realitzaran el desplaçament. Si, una vegada realitzat el sorteig, i adjudicades les entrades, alguna persona dins de l’agrupació sol·licita l’anul·lació, es desestimarà l’agrupació completa i es posaran les entrades a la venda a través del procés posterior indicat anteriorment. Les entrades seran personals i intransferibles a nom dels socis inscrits i no es poden fer canvis i/o modificacions de nom una vegada tancat el procés d’inscripció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *