El conflicte entre l’Espanyol i Stage Front al detall explicat avui a ‘La Grada Ràdio’

Francesc Via explica tot l’entramat entre l’Espanyol i Stage Front a partir d’una notícia que ha publicat el Diario As.

Tal com ha dit Francesc Via avui a ‘La Grada Ràdio’, el Diario As ha publicat una notícia amb el titular: “Stage Front contradiu a l’Espanyol“. En aquesta notícia es diu el següent: “L’empresa de ticketing assegura que han estat ells qui han resolt el contracte que dona nom al RCD Stadium i no a l’inrevés”. També diu que Stage Front es va veure obligada a trencar el contracte el dia 10 de juny perquè l’Espanyol l’estava incomplint.

Seguidament, Francesc Via ha posat en context als oients amb la informació que ell té -més endavant ha especificat que aquesta font d’informació no forma part ni d’Stage Front ni de l’Espanyol-. D’una banda, l’Espanyol, la temporada passada, en veure’s venir el descens, va acudir a LaLiga perquè els aconseguís un patrocini de cara a la següent temporada. D’altra banda, Stage Front també va acudir a LaLiga perquè els ajudessin a trobar un club on poguessin fer “brànding” -que seria el mateix que utilitzar el naming right- i treure un benefici.

També, cal comentar que aquesta empresa, Stage Front, als Estats Units, té un portal important per a la compra d’entrades. Aquests volien expandir-se per Europa a través del futbol espanyol. De fet, Francesc Via explica que als Estats Units, Stage Front té una gran infraestructura, però a Europa no és així. Amb aquest petit context que ens ha donat Francesc Via a ‘La Grada Ràdio’, prossegueix dient que Stage Front no va ser capaç d’homologar informàticament la seva plataforma amb la de LaLiga -que és la plataforma on es venen totes les entrades-. Així mateix, van haver de llogar una plataforma que ja existia per després canviar-li el nom i anomenar-la Stage Front. Sobre això, el club ja va informar que totes les entrades es vendrien directament a través del mateix canal que està supervisat per LaLiga.

Llavors, d’on volien treure benefici Stage Front? A través de la comercialització d’esdeveniments que es fessin a l’RCD Stadium, però clar, fins a la data no s’ha fet cap esdeveniment al camp de l’Espanyol.

Tenint en compte que Stage Front, normalment, es beneficia de les despeses de gestió que hi ha per cada entrada i que l’Espanyol no li va permetre vendre les entrades amb la seva pròpia organització. A més, com el club no ha fet cap esdeveniment, l’empresa americana, Stage Front, va decidir deixar de pagar, ja que no tenien fonts de benefici.

Com ha avançat Francesc Via, aquest cas anirà a tribunals i es veurà qui té la raó quan surti la sentència. Abans de finalitzar, ha volgut destacar que el club podrà defensar-se dient que en tot moment es va utilitzar ‘Stage Front Stadium’ com a nom per a l’actual RCD Stadium.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *