El Mirandés estaria interessat en la cessió dels jugadors de l’Espanyol Gastón Valles i Rafa Bauzà

Segons ‘Todofichajes.com’ el club de Miranda de Ebro posa el punt de mira en els canterans de l’Espanyol per comptar amb ells per a la pròxima temporada a LaLiga Hypermotion.

El mercat estiuenc va avançant i, com hem pogut anar informant a ‘La Grada Online’, el RCD Espanyol s’està movent. Així mateix, també ho fan altres equips per poder disposar dels serveis dels actuals canterans pericos. Segons ‘Todofichajes.com’  el CD Mirandés estaria interessat en les cessions de Gastón Valles i Rafel Bauzà, a priori.

A més, hem de tenir en compte que, amb aquestes dues cessions, ja serien quatre les últimes temporades amb el CD Mirandés -recordem els préstecs de Víctor Gómez, Jofre Carreras i Rubén Sánchez-.

Pel que fa a Gastón Valles, ha jugat amb l’equip perico la passada temporada un total de 338 minuts, repartits en 12 partits i tres com a titular. Pel que fa a Rafel Bauzà, ho ha jugat absolutament tot amb el filial blanc-i-blau i amb el primer equip ha pogut jugar en aquest últim tram de la temporada un total de 88 minuts, repartits en tres partits -un d’ells com a titular-.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *