Els plans del director esportiu de l’Espanyol Fran Garagarza per a Joan García

El porter és seguit per molts equips, però la seva clàusula de rescissió ascendeix a 25 milions. Fran Garagarza pretén mantenir-lo a la plantilla aquesta temporada a LaLiga EA Sports 2024/25.

 

Joan García i el RCD Espanyol han de ser un. Aquesta és la il·lusió de la massa social i també la intenció del director esportiu del club blanc-i-blau, Fran Garagarza, que pretén que el porter es quedi a l’entitat almenys aquesta temporada. La clàusula de rescissió del porter titular del RCD Espanyol és de 25 milions d’euros i, encara que no hi ha ofertes sobre la taula, és una situació que es pot donar en un futur no gaire llunyà, ja que aquesta no seria prohibitiva per als equips de la Premier.

Joan García ha estat un dels herois de l’ascens a la Primera Divisió. El porter perico, des que va agafar la titularitat contra la SD Huesca a l’Stage Front Stadium, no s’ha perdut cap partit de lliga -ni de play-off-, acumulant 18 partits i amb un bagatge d’11 partits empatats i sis guanyats i un de perdut. En aquesta situació i sent porter, són unes dades excepcionals. Joan García ha demostrat en aquests 18 partits que és un mur molt difícil de batre. Vuit gols encaixats entre lliga i play-off d’ascens avalen que, un equip ben estructurat i amb un porter competent, aquest equip es pot visualitzar de manera diferent. I aquí és on entra la figura del director esportiu. Fran Garagarza ha de convèncer la propietat que, per aconseguir objectius, és important mantenir el nucli fort de l’equip. El mateix Joan García a la porteria, Leandro Cabrera en defensa, José Gragera al mig camp i Javi Puado amb Martin Braithwaite al davant, poden ser una excel·lent columna vertebral per a aquest Espanyol a LaLiga EA Sports. No serà una tasca fàcil i menys si la propietat pretén amortitzar econòmicament la plantilla. En aquest aspecte, el club escoltaria ofertes per sota de la clàusula, encara que la intenció és obtenir el màxim de rèdit possible pel jugador. Això seria molt més senzill si efectués una bona temporada sota pals a Primera Divisió. D’això està persuadit el director esportiu, que ha de convèncer d’això a la presidència. Fran Garagarza ha de liderar la idea de convèncer a la directiva que si Joan García realitza una bona temporada a LaLiga EA Sports 2024/25, es pot aconseguir folgadament el pagament d’aquesta clàusula íntegra.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *