Es complica l’opció Álvaro Rodríguez per a l’Espanyol

Un dels temes tractats a Valdebebas amb el Real Madrid va ser la situació del davanter uruguaià de 19 anys, que el pretenen molts equips.

L’Espanyol ha fet el primer pas per incorporar Álvaro Rodríguez a la seva primera plantilla. Dilluns passat, Mao Ye i Fran Garagarza es van reunir amb el Real Madrid, a Valdebebas, per tractar uns certs temes (principalment cessions) i el fitxatge d’Álvaro Rodríguez era un dels temes sobre la taula. Jose Ángel Sánchez, representant del club blanc en aquestes converses, va deixar clara la postura madridista de deixar sortir el jugador. A més, el jugador vol sortir i l’Espanyol li vol. Sembla una situació evident i senzilla, però és molt més complicat. Álvaro Rodríguez té moltes ofertes i haurà de triar la que més li convingui.

Si bé és cert que el Real Madrid veuria amb bons ulls l’arribada del seu canterà a l’Espanyol (seria una gran ocasió per veure el davanter amb regularitat a primera divisió i provar així la seva vàlua), tot dependrà del jugador. Álvaro Rodríguez té moltes núvies i algunes d’elles són molt interessants, per la qual cosa resulta complicada l’operació. Així i tot, el quadre perico té l’OK del Real Madrid, que respectarà la voluntat del davanter i li deixarà triar l’oferta que prefereixi sense posar-hi trabes. La direcció esportiva perica tindrà un paper fonamental en aquesta operació, ja que haurà de convèncer el jugador que la millor opció per a la seva progressió i la seva carrera és recalar a l’Espanyol la temporada 2024/25. Probablement precedents de jugadors com Marco Asensio seran arguments de pes per al conjunt perico, que haurà de fer veure a l’uruguaià que té lloc a l’equip i gaudirà d’un rol protagonista que el farà progressar.

Imagen

A Garagarza li agrada l’opció Álvaro Rodríguez. Ja el passat estiu, estant a segona divisió, l’entitat perica es va intentar fer amb els serveis de l’ariet uruguaià, però el Real Madrid va preferir que el jugador seguís al filial jugant a Primera Federació i pujant, de tant en tant, amb el primer equip. Ara la història canvia. El conjunt madridista veu amb bons ulls la sortida de l’atacant i Espanyol milita en la categoria d’or del futbol espanyol. No seria forassenyat, però tot dependrà del jugador i els seus agents. Si Álvaro Rodríguez vol, serà jugador del RCD Espanyol. Per a qui no el conegui, el jugador és el davanter centre del Real Madrid Castilla, encara que ja ha debutat amb el primer equip blanc. Amb els seus 193 cm d’alçària és un perfil ideal per al joc per dalt i tindria una aportació similar al que s’esperava de Joselu en cas d’haver seguit. Malgrat la seva envergadura, és ràpid i hàbil, la qual cosa fa que es pugui adaptar a diferents contextos, fet molt necessari tenint en compte que, amb la varietat de rivals de la Primera Divisió, els de Manolo González hauran de dominar diferents registres de joc. A més, amb 19 anys ja és un fix en les convocatòries de la selecció uruguaiana Sub20, per la qual cosa té una lleugera experiència internacional.

Imagen

Això acaba de començar i encara queden moltes converses i treball darrere. La bona relació entre RCD Espanyol i Real Madrid (alguns exemples són les converses vigents entre els clubs per Rafa Obrador) afavoreix als pericos. Al conjunt dirigit per Manolo González, que necessita incorporar peces en atac, li vindria genial incorporar el davanter. Podria ser una simbiosi molt positiva la d’Álvaro Rodríguez i l’Espanyol. La direcció esportiva haurà de treballar molt per convèncer el jugador i fer-li entendre que Cornellà és el lloc ideal per créixer, però, per sort o per desgràcia, l’última paraula la té el jugador.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *