Creus que cal mantenir l’onze de l’Espanyol a Leganés o faries canvis davant l’Andorra?

L’atenció de tot l‘Espanyol i el seu entorn es fixa ja fermament en el partit davant el FC Andorra de Gerard Piqué del pròxim diumenge en el Stage Front Stadium. Si bé encara ressonen en l’ambient les recents polèmiques arbitrals i l’ús controvertit del VAR, amb tot just set jornades restants fins a la conclusió de la lliga regular i amb la lluita per l’ascens intensificada de manera extraordinària, la situació exigeix que l’Espanyol no cedeixi terreny davant els seus més directes rivals per la segona plaça, la qual cosa exigeix superar a un FC Andorra que es presenta amb urgències a la cita.

Tornen Álvaro Aguado i Javi Puado

Per a aquesta encontre, l’entrenador de l’Espanyol Manolo González podrà comptar amb Álvaro Aguado i Javi Puado, dos jugadors clau en la seva formació. En principi, s’espera que tots dos siguin part de l’equip titular en l’enfrontament amb el conjunt andorrà. Álvaro Aguado, que va ser sancionat amb targeta vermella en el partit contra l’Albacete, era habitual en l’onze inicial de Manolo González, sent de la partida en tres de les quatre encontres en els quals va estar disponible. D’altra banda, Javi Puado, un dels soldats del tècnic gallec, sembla destinat a recuperar el seu lloc en el camp, possiblement enviant a Gastón Valles a la banqueta, malgrat la seva destacada actuació enfront del Leganés. Una altra possibilitat seria que Jofre Carreras cedeixi el seu lloc i Puado ocupi el seu lloc en la banda.

La parella Sergi Gómez – Víctor Ruiz apunta a la titularitat en l’Espanyol – Andorra

El nostre analista Àlex Cobas ha fet avui una comparació entre els dues centrals que apunten a la titularitat davant l’absència per sanció de Leandro Cabrera, Sergi Gómez i Víctor Ruiz. Es tracta de dues centrals amb bon peu, encara que Víctor Ruiz dona més a l’equip amb aquesta característica. En les estadístiques defensives, cap dels percentils de tots dos és especialment ressenyable, alguna cosa que crida l’atenció poderosament: la raó, es tracta de centrals poc agressius, a diferència de Cabrera o Fernando Calero, amb més ímpetu sobre el verd.

Temps de tertúlia

En el temps de tertúlia, hem comptat amb la presència de Carlos Latorre, Enric Vidal i Juan Antonio Casanova. Sobre la pregunta sobre la qual ha pivotat el programa, el de l’onze inicial de l’Espanyol , aquest últim, que vol un partit plàcid davant el FC Andorra, aposta per situar tot l’arsenal sobre el camp, la qual cosa inclou a Álvaro Aguado i Javi Puado en l’onze inicial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *