L’Espanyol presenta la campanya d’abonaments 2024-25: ‘Fes-ho per tu. Fes-ho per mi. Seguim lluitant’

L’Espanyol ha donat a conèixer aquest dijous 4 de juliol la seva campanya d’abonaments de cara a la temporada 2024-25. El ‘claim’ d’aquesta, el lema utilitzat per a despertar les emocions dels pericos, ha passat del “No vull deixar de sentir” del passat curs al “Fes-ho per mi. Fes-ho per tu. Seguim lluitant” de l’actual.

Alguns items destacats són la Graderia familiar: s’habiliten els sectors 103, 104, 134 i 135 en Tribuna presidencial Inferior amb preus especials per a famílies de, com a mínim, tres membres (pare/mare/tutor legal + fills) i sempre que un d’ells sigui menor de 15 anys (170€, per als menors de 15 anys, i 280€, per als majors de 16). . També un 3% de descompte per fer la renovació en línia o per domiciliació bancària; a més, els socis que optin per aquesta via rebran gratuïtament el seu carnet. L’abonament inclourà els partits de LaLiga i de la Copa del Rei, a més dels del filial i el femení.

Si la temporada 2024-25 s’assisteix al 100% de partits, hi haurà un bo de 30 euros de descompte en les RCDE Official Store i una invitació a un esdeveniment exclusiu. Com cada temporada, hi ha descomptes per penyista (15€), descomptes per antiguitat, descomptes per família, per discapacitat, per ser pensionista o per estar en situació d’ERTO o desocupació. Els socis platí amb més de 75 anys d’antiguitat en el Club, tindran el carnet de soci gratuït o el seu valor a descomptar de l’abonament.

Recordem que el passat curs, l’Espanyol va reduir el preu dels carnets un 50% com a compensació al fet del descens de l’equip a Segona divisió, a més de facilitar que els socis que acudissin al camp a un determinat nombre de partits -16- mantindrien el descompte del 50% en el cost del seu abonament de l’exercici 2024-25.

El club informa que el 12 de juliol es carregaran els carnets domiciliats i el 15 de juliol es podran renovar els abonaments i fer noves altes a través de la pàgina web o APP o en el PAS, sol·licitant cita prèvia.

Aquests són els preus, que com pot observar-se, després de la reducció del 50% en Segona recuperen la línia de cost de l’anterior any a Primera:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *