FEMENÍ | L’Espanyol perd per la mínima en l’amistós contra el Montpellier HSC (0-1)

El RCD Espanyol Femení ha jugat la tarda d’avui un altre dels amistosos concertats abans d’iniciar la Liga F de la temporada 2024/25. Les periques s’han enfrontat al Montpeller al Royal Verd Training Center (La Garrotxa) i han perdut per 0-1.

Tal com informa la crònica del partit, les franceses han portat la iniciativa quant a possessió, però les arribades i els atacs més importants han estat per part de les blanc-i-blaves. Judit Pablos, als cinc minuts, va tenir la primera i Ainoa la segona -i més clara- en el minut deu, però sense poder aconseguir el punt per posar-se per davant en el marcador.

L’equip perico ha pogut robar sovint les pilotes dividides i sortir ràpidament als contraatacs per aprofitar espais. Prop d’arribar a la mitja hora de partit, entre Ángeles del Álamo i Mar Torras han tingut una clara ocasió que no han aconseguit convertir.

No obstant això, res més iniciar la segona meitat, tal com explica el propi club, el primer xut entre els tres pals de l’equip francès ha anat cap a dins, encaixant així l’únic gol del partit. L’equip perico va reaccionar bé, ja que va tenir dues clares ocasions de gol en els cinc minuts posteriors al gol, però tampoc va ser suficient per empatar.

En el tram final va estar més a prop l’empat que el 0 a 2, però per moments el Montpeller ha aconseguit sostenir el partit. El gol ha estat a prop, però no ha arribat. Primera derrota de la pretemporada en un partit molt ben competit per part del conjunt blanc-i-blau, que el sis de setembre s’enfronta al Real Madrid a la CE Dani Jarque al corresponent primer partit de la Liga F, encara que prèviament s’enfrontarà en un altre amistós al Valencia Fem el 28 d’agost a les 19.45 h.