Fernando Calero: “Només penso que pot sortir bé”

El defensa Fernando Calero, que ha arribat en un gran estat de forma al play-off d’ascens a Primera, confia a superar l’Oviedo. Opina sobre el futur de Joan García, i entén l’interès de clubs com el Real Madrid.

Fernando Calero és un dels futbolistes pericos que arriba en millor estat de forma al decisiu Espanyol – Oviedo de la final del play-off d’ascens a Primera que es juga diumenge a l’Stage Front Stadium. En els últims partits, el de Boecillo ha ofert la seva millor versió, convertit en un autèntic mur per als rivals, i sens dubte la seva participació ha de ser clau per aconseguir un objectiu, el de pujar, que veu a l’abast de la mà. En entrevista a ‘Mundo Deportivo’, Fernando Calero parla de com estan els ànims després de la derrota a Oviedo: “Amb moltes ganes, veig l’equip súper ficat, il·lusionat i amb ganes de capgirar l’eliminatòria. Tenim tots al cap que amb una victòria estem a Primera. No pensem que vam perdre allà. Penso que vam fer un partit seriós, concentrats. Sí que és veritat que ens emportem la derrota per 1-0, però ens hem oblidat d’això. Sabem que una victòria ens permetrà aquest somni”. En l’àmbit personal, reconeix que “em trobo en un bon moment de forma. Ha estat dura aquesta segona volta, vaig estar gairebé quatre mesos lesionat i ara he tornat i vull donar el màxim. Vaig començar en un bon moment, amb una primera volta bona i arran d’aquesta lesió em va costar recuperar-me. Però, per sort, he arribat a aquest tram final de temporada molt bé i tant de bo ho confirmem amb l’ascens. Si és el meu millor moment des que vaig arribar a l’Espanyol? Crec que estic fent molt bons partits, encara que també els he fet en altres moments. Però ara hi ha un focus major sobre nosaltres i s’està veient una altra versió de mi”.

Qüestionat si el desenllaç d’aquest play-off d’ascens a Primera afectarà el seu futur al club, reconeix que “estic tranquil, però sí que és cert que tots volem, i jo personalment, jugar a Primera. I aquest és el camí. Si és el partit més important de la meva carrera? No em vull posar aquesta pressió addicional. Ja tinc dos ascensos en la meva carrera, però sí que és cert que personalment m’ho prenc com aquesta gran final i només penso que pot sortir bé”. I reflexiona: “Al final, aquest club està fet per ser a Primera i és on el volem fer retornar tots els jugadors. Ja vam veure una gran mobilització de l’afició al partit contra l’Sporting i, en aquest, per les coses que m’arriben, segur que no fallarà i serà un espectacle. Crec que aquest trencarà amb tot perquè és l’últim, ens ho juguem tots, l’afició està amb nosaltres i nosaltres amb ells”. A l’aficionat de l’Espanyol li diria “que ens animin els 90 minuts, que el partit és molt llarg, que pot passar el que sigui, però amb una victòria estem en Primera. Del minut 1 al 90 el lluitarem”.

fernando calero sporting gijon espanyol

El futur de Joan García, el porter de l’Espanyol

Fernando Calero analitza en la seva entrevista a ‘MD’ com va ser el gol que va decidir l’Oviedo – Espanyol al Carlos Tartiere:  “Va ser un centre en una falta lateral i Joan García jo crec que fa bé: intenta blocar, però en veure que es va ficant cap a porteria la saca i ens agafa a tots una mica desprevinguts. Si pot afectar la confiança de Joan el diumenge? Jo li he dit -no ara, sinó sempre- que és increïble. És un porter increïble, és el futur d’Espanya i el veurem. No l’ha d’afectar res. No m’ha sorprès el seu nivell, perquè el conec de fa molt i sé on arribarà si les lesions el respecten. És espectacular, és el jugador amb més present i futur i no em dol dir-ho perquè és així”. Sobre l’interès del Real Madrid, un dels clubs que segueix la pista de Joan García, Fernando Calero reflexiona: “Nosaltres el volem tenir aquí com més anys millor, però no m’estranya que els grans d’Europa es fixin en ell”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *