Fernando Calero: “Tenim al cap que aquesta és l’última oportunitat i no podem deixar-la passar”

El central de l’Espanyol, Fernando Calero, considera clau afrontar el play-off d’ascens davant l’Sporting de Gijón amb les il·lusions renovades i creient en ells mateixos.

A quatre dies que l’Espanyol jugui l’anada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens contra l’Sporting de Gijón, el club blanc-i-blau ha distribuït unes declaracions de Fernando Calero en les quals el central parla sobre aquest minitorneig on l’equip i, per extensió, la mateixa entitat es juguen bona part del seu futur. El de Boecillo ha traslladat que, al seu parer, l’equip està “en un bon moment. És cert que últimament hem tingut molts empats, però portem 16 partits sense conèixer la derrota. En un play-off tot s’iguala i això és molt important. Partits tancats en què no encaixem i que un gol ens serveixi per passar”. El defensa avisa que “un gol en contra en aquestes eliminatòries pot costar-te l’eliminació i no volem cometre’l nosaltres, volem estar seriosos com crec que portem una sèrie de partits i tant de bo obtinguem la victòria”. De totes maneres cal gestionar la promoció com el que és, un duel a 180 minuts: “És el tòpic d’anar partit a partit; normalment, en un play-off no se sentencia a l’anada, la sort és que la tornada la tenim a casa i cal aprofitar aquesta circumstància. Primera eliminatòria, no cal pensar en la següent, ja es veurà més endavant”.

Calero: “Tenim al cap que és l’última oportunitat i no cal deixar-la passar”

Recorda Fernando Calero com “moltes vegades puja l’equip que es classifica en l’últim moment, per la il·lusió de veure’s fora i de sobte et fiques; nosaltres hem de tenir la mateixa il·lusió, hem estat tot l’any a dalt, no hem pogut aconseguir l’ascens directe que és el que volíem, però hem de tenir la il·lusió renovada i creure en nosaltres i en què ho podem aconseguir”. El de Boecillo afirma convençut després de deixar escapar la possibilitat de l’ascens directe que “tenim al cap, ja que és l’última oportunitat i no podem deixar-la passar”.

Calero veu opcions de superar l’Sporting de Gijón

Sobre l’Sporting de Gijón, rival aquest diumenge de l’Espanyol, explica Calero que “és un equip molt complicat, com tots els que ens juguem l’ascens. Hi ha molta igualtat. No hem aconseguit guanyar-los, en la tornada vam estar bé, però no vam estar fins de cara a porta i, si aconseguim revertir la situació és possible que ens emportem la victòria”. Entre les claus per aconseguir l’èxit, està “no encaixar, ja que això et dona la vida, hem d’anar forts, guanyar duels, ser més intensos que ells, si fer les coses bé; si tenim aquesta finor d’altres partits de cara a porta, segur que ho podem tirar endavant”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *