Haurien rebutjat una oferta de l’Espanyol per César Huerta, que apunta al Girona

Mercat de fitxatges: el davanter del Pumas, César “Chino” Huerta, una de les grans promeses del futbol mexicà, serà jugador del Girona malgrat l’interès d’equips com l’Espanyol.

Segons publica ‘Récord’, Pumas hauria rebutjat una oferta de l’Espanyol pel seu davanter César Huerta, encara que el futbolista mexicà tindria els seus dies comptats a la Liga MX, perquè el seu club de propietat sí que acceptaria la proposta d’un altre club català, el Girona. D’acord amb informació de Carlos Ponce de León, Huerta farà el salt al Vell Continent gràcies al fet que el conjunt de Montilivi hauria millorat la primera proposta que havia enviat als del Pedregal, que mantindran un percentatge en cas d’una futura venda.

Des de la seva arribada en l’Obertura 2022, Chino Huerta ha disputat un total de 66 partits amb la samarreta auriazul, anotant 14 gols i 12 assistències. El jugador, que té 23 anys, ha format part de les últimes convocatòries de Jaime Lozano per a la Selecció Mexicana i va tenir participació en la recent Copa Amèrica. A més del Girona i de l’oferta de l’Espanyol, el Chino tenia una oferta del futbol grec, en concret del Panathinaikos, la qual finalment no va ser suficient per fitxar-lo i la directiva hauria decidit esperar a l’espera d’ingressar més diners. Es desconeix la suma que pagarà el Girona pel davanter, encara que d’acord amb ‘Transfermarkt’, el seu preu és de 5 milions, a més d’una clàusula de rescissió de 2 milions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *