Informació sobre com aconseguir una de les 408 entrades disponibles per al Real Oviedo – RCD Espanyol de diumenge

Procés d’inscripció previ pagament de l’entrada 30 € exclusiu per a socis.

El RCD Espanyol s’enfrontarà al Real Oviedo en la final de play-off d’ascens a Primera divisió; el club blanc-i-blau detalla el procés per adquirir entrades per al partit d’anada, a l’estadi Carlos Tartiere aquest diumenge 16 de juny a les 18.30 hores, exclusiu per a socis. El club posa en marxa el procés d’inscripció previ pagament de l’entrada (30 €) per a aquest partit:

Donada la limitació d’entrades en zona visitant i l’estret marge temporal logístic del partit, aquest procés consistirà en una inscripció previ pagament de l’entrada, a un preu de 30 € cadascuna.

El procés d’inscripció previ pagament estarà actiu aquest divendres 14 de juny de 8.30 hores a 11.30 hores. Una vegada finalitzat aquest període, el club realitzarà un sorteig de 408 entrades entre totes les inscripcions per agrupacions o individuals, on es generarà un número d’ordre amb la mitjana dels números de soci de tots els inscrits en cada agrupació.

IMPORTANT: El pagament d’aquestes entrades NO assegura l’assignació d’entrades per al partit. En cas que NO sigui agraciat en el sorteig, el club farà la devolució de l’import com a màxim en 72 h.

Totes les inscripcions són per a entrades nominals i intransferibles a la zona visitant. No podrà assistir cap altra persona que no hagi realitzat la inscripció a través del procés del Club.

Aquests són els passos a seguir per fer la inscripció previ pagament:

  1. El soci pot realitzar una inscripció INDIVIDUAL o COL·LECTIVA.
  2. El soci que realitzi la inscripció haurà d’accedir al mòdul DESPLAÇAMENTS de la seva Àrea Personal.
  3. Caldrà revisar el correu electrònic registrat al menú de l’esquerra, apartat “Actualitza les teves dades”. Si no és correcte, caldrà modificar-lo i guardar-lo. Les entrades s’enviaran a aquest correu electrònic.
  4. Haureu d’anar al menú ‘Desplaçaments’ a la part superior i seleccionar el partit davant el R. Oviedo.
  5. El soci que iniciï la inscripció serà el cap de grup. Això significa que, en cas que li siguin assignades les entrades en el sorteig, aquest es farà responsable del pagament total i del lliurament de les entrades a la resta de membres del grup. La inscripció es realitza amb CLAU i PIN de tots els membres i les entrades seran personals i intransferibles. Es podrà inscriure fins a 4 socis en una mateixa inscripció.
  6. Una vegada realitzada, es procedeix al pagament de la reserva, i es generarà un número amb la mitjana dels números de soci inscrits en l’agrupació. Si la inscripció és individual, el número d’ordre correspondrà al número de soci.
  7. Aquest número d’ordre serà el número de referència per al sorteig.

El procés d’inscripció previ pagament de l’entrada està obert aquest divendres 14 de juny de 8.30 hores a 11.30 hores. El sorteig serà efectuat una vegada finalitzi el procés d’inscripció.

AVÍS:

Els socis que vulguin assistir junts al desplaçament han de fer la inscripció previ pagament de les entrades en una única agrupació. Una vegada validada la inscripció, i els socis inscrits i el pagament efectuat, el soci NO podrà fer una segona inscripció ni podrà modificar-la.

Si, una vegada realitzat el sorteig i adjudicades les entrades, alguna persona dins de l’agrupació sol·licita l’anul·lació d’aquestes, desestimarem l’agrupació completa i aquestes entrades serien assignades al soci següent inscrit en el procés resultant del sorteig, seguint l’ordre consecutiu de número de referència.

Les entrades seran PERSONALS I INTRANSFERIBLES a nom dels socis inscrits i no es poden fer canvis i/o modificacions de nom una vegada tancat el procés d’inscripció.

Informa RCDEspanyol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *