Insisteixen que el jugador de l’Espanyol José Carlos Lazo podria interessar al CD Tenerife

L’extrem prioritza buscar una sortida on pugui tenir minuts i, segons comenta el cap d’esports de SER Tenerife, el mateix jugador ha transmès la voluntat d’anar al CD Tenerife.

Fa cinc dies ja es va comentar, però encara s’insisteix més en aquest rumor entorn de l’Espanyol. Segons comenta Manoj Daswani, cap d’esports de la Cadena SER a Tenerife, José Carlos Lazo hauria transmès la seva voluntat de pertànyer al CD Tenerife la temporada 2024/25 per a així trobar aquesta falta de minuts.

El mateix Manoj Daswani comenta que el CD Tenerife deixa habilitat el topall salarial per a la possible incorporació de dos extrems. Respecte de Lazo, el CD Tenerife té dues opcions: que rescindeixi contracte i arribi lliure, o pactar una cessió amb obligació de compra en cas d’ascens.

Recordem que José Carlos Lazo no ha gaudit de molts minuts en el conjunt perico durant aquesta temporada a Segona divisió. El jugador de Sanlúcar de Barrameda ha disputat 15 partits, tres com a titular i acumulant un total de 314 minuts. Quant a gols, només en va marcar un, el famós 2-3 a la SD Eibar en l’últim minut, a passada de Gastón Valles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *