La Lliga de Javier Tebes publicarà el calendari 2024/25 abans de saber si Espanyol o Oviedo són equips de la Lliga EA Sports

La Lliga ha anunciat que el dimarts 18 de juny a les 13 hores es realitzarà el sorteig del calendari de la temporada 2024-25 en la seu de la RFEF, malgrat que encara no s’hagi conegut al tercer i últim equip que ascendeix a la Lliga EA Sports.

RCD Espanyol i Real Oviedo es jugaran aquesta plaça després d’haver guanyat les seves respectives trobades contra Sporting de Gijón i l’SD Eibar. A més, l’anada de la fase final es disputarà a l’Estadi Carlos Tartiere el dia 16 i la volta el 23 de juny -dia de Sant Joan- en el Stage Front Stadium -just cinc dies després que se celebri el sorteig-.

No obstant això, és graciós -com a mínim- saber que quan se sortegi el calendari, l’Espanyol i l’Oviedo encara no hauran disputat el partit decisiu del play-off per a determinar qui de tots dos clubs acompanyarà a CD Leganés i Reial Valladolid a la primera divisió de la següent temporada. Per això és una altra embolicada més del president de La Lliga, que farà que en el sorteig del calendari apareguin 19 clubs amb el seu nom i un altre espai amb l’acrònim dels dos equips que estan lluitant per l’ascens: ESP/OVI -ESP en el cas del RCD Espanyol i OVI en el cas del Real Oviedo-, esperant així al fet que es resolgui l’eliminatòria entre els dos equips.

La Federació va indicar que, tal com es fa des de la temporada 2019-2020, el calendari de la Primera Divisió és ‘desigual i lliure’, la qual cosa suposa que no hi haurà dues jornades iguals i que, amb base en uns condicionants, es generen uns 100.000 calendaris aleatoris i que, per sorteig, es tria un d’ells.

javier tebas espanyol tecnologia gol

La Lliga EA Sports començarà el 18 d’agost

L’RFEF també ha dit que la Lliga EA Sports començarà el cap de setmana del 17-18 d’agost i conclourà el del 24-25 de maig de 2025. Així mateix, el campionat tindrà diverses aturades internacionals, entre el dilluns 2 i el dimarts 10 de setembre, entre el dilluns 7 i el dimarts 15 d’octubre, entre el dilluns 11 i el dimarts 19 de novembre, i, ja en 2025, entre el dilluns 17 i el dimarts 26 de març, i entre el dilluns 2 i el dimarts 10 de juny de 2025. A més, la Lliga EA Sports comptarà amb quatre jornades intersetmanals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *