El CD Tenerife, interessat en el jugador de l’Espanyol José Carlos Lazo

Segons avança el periodista de ‘Relevo’ Matteo Moretto, el CD Tenerife estaria interessat en el jugador de l’Espanyol José Carlos Lazo.

José Carlos Lazo, del qual no queda excessivament clar el seu futur en l’Espanyol després d’exercir un paper absolutament secundari aquest curs, a penes va jugar en la temporada 2022-23, culminada amb el descens, tampoc en la recentment acabada, amb 335 minuts repartits en 16 partits, amb un gol (una lesió li va tenir mes i mig fora del verd). Té encara tres temporades més de contracte, però la seva continuïtat en l’Espanyol no és segura; un hàndicap per als equips interessats és que compta amb un salari superior al milió d’euros en Primera.

Després de debutar amb el primer equip del Reial Madrid, Lazo va marxar lliure al Getafe, a Primera divisió. La temporada 2018-19 va brillar com cedit al Lugo, i després d’un nou préstec a l’Almería el club indàlic s’ho va quedar en propietat pagant 4 milions d’euros. Al final del mercat d’estiu de 2022 es va anar a l’Espanyol , en una barata per Adrián Embarba. Recentment, s’ha publicat que també està en l’agenda del Reial Saragossa, encara que l’elevat del seu salari era inassumible pel club aragonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *