Julián Calero: “Tenim ganes d’acabar la temporada tan bé com sigui possible, fent un bon partit, i que ningú pugui dubtar de la nostra honorabilitat”

En l’última data del calendari regular, el FC Cartagena s’enfronta al RCD Espanyol sense pressions ni objectius pendents. L’equip albinegre, que en un moment crític de la temporada semblava condemnat al descens, va aconseguir una remuntada espectacular en la segona meitat de la Lliga, consolidant la seva permanència en la categoria de plata amb notable antelació. Aquesta gesta es va consumar en la jornada 39, quan van derrotar al Tenerife per un marcador de 2-0. Així, el conjunt dirigit per Julián Calero es va trobar sense desafiaments significatius per a la resta de la temporada, la qual cosa es va reflectir en les seves últimes cites, sofrint derrotes consecutives contra l’Eibar (1-0) i l’SD Osca (0-2), una baixada en el rendiment que pot interpretar-se com una conseqüència natural després d’un cicle ple de tensions i exigències per als jugadors de l’Efesé.

Julián Calero insisteix que el Cartagena no pensa regalar res davant l’Espanyol

En la prèvia d’aquest últim duel del Cartagena davant l’Espanyol, el tècnic Julián Calero ha afirmat que l’equip afronta aquest partit “amb la sensació de comiat, després d’haver complert amb l’objectiu, hem parlat perquè gaudeixin d’aquesta setmana. Ara tenim les ganes d’acabar la temporada tan bé com sigui possible, fent un bon partit, i que ningú pugui dubtar de la nostra honorabilitat”. Sobre els últims resultats, gens positius des que van aconseguir matemàticament la permanència, comentava que “hem mostrat una menor intensitat competitiva després de salvar-nos, però el diumenge passat amb les famílies valoràvem que, encara que havíem perdut, estàvem salvats”. Malgrat aquests últims resultats “volem anar a Cornellà a competir i fer un bon partit, sense regalar res”. Pel que fa a la infermeria, explica cara el partit del diumenge que “estan tots disponibles, menys Mikel i Verdú. Li estic donant tornades amb algun jugador, però el que vull és competir bé. No estem per a regalar res. Sí que tinc pensats alguns canvis respecte a l’últim partit”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *